Tatovering

brevkassespørgsmål

Tatovering

brevkassespørgsmål af
Sommerfugl
29 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hvordan takler jeg som mor at min store søn på har valgt at tatovere sin ellers så flotte slanke og veltrænede krop?den er snart dækket..Jeg græder og får så ondt i maven. Vil ikke se ham uden tøj da det smerter mit hjerte så meget. Jeg er ellers ikke gammeldags og kan tåle meget men lige netop det gør SÅ ondt. Han har et godt fast job, kone og børn. Hvad er der galt med mig og hvordan lærer jeg at leve med det uden det ødelægger mig? Håber i vil svare mig selvom jeg er over jeres aldersgrænse .

Svar: 

Hej med dig

Vi bliver desværre nødt til at henvise dig til en anden brevkasse da du, som du selv nævner, falder udenfor vores målgruppe. 

Ingen tvivl om at dit behov for svar er lige så stort som hos de unge. Vores udfoirdring er at vi modtager rigtig mange spørgsmål, og vi bliver derfor nødt til at være meget "firkantede" i vores prioritering, og sortere voksne fra, da vi ellers ikke har mulighed for at overholde vores garanti om svar til alle unge der skriver til os.

Jeg vil ikke henvise dig til en konkret brevkasse, men kan oplyse at flere dag- og ugeblade har brevkasser. Måske du kan finde svar af den vej.

Mange hilsner
Niels-Christian 

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program