Viden om nerveceller

forumspørgsmål

Viden om nerveceller

forumspørgsmål af
Mads
16 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Jeg mangler meget viden om nerveceller helt ned til molekylært niveau, men jeg ved ikke, hvor jeg skal finde det uden det enten er ødelagt eller er så informationsfattigt, at det næsten er værdiløst.
Jeg kan vel ikke bruge udelukkelsesmetoden og bare gå ud på gaden og spørge Gud og hver mand, for måske alligevel at ende med at skulle finde ud af det ad fysisk vej ala telekenese/telepati.

Kommentarer

jeg er meget forvirret over hvad du skriver da jeg ikke forstår hvad du mener om ødelagt viden? hvad skal du bruge viden om nerveceller til? hvis det er til skole må du da gerne få mine noter

788

Med ødelagt viden mener jeg hvis man har en hest og skriver hest på papiret. Så har man smidt som viden om hesten væk og skrevet hest i stedet. Derved er informationsindholdet faldet fra brugbart til stort set intet. Man kan måske bruge det, hvis man har informationen i forvejen, men den informative værdi er lig nul. Jeg kan bruge noget der enten indeholder meget information om nerveceller eller noget, der kan hjælpe mig videre til, hvor jeg kan søge mere viden. Mvh Mads

827

mit bedste bud er, at få fat i en universitetsbog eksempelvis i biologi/kemi/lægevidenskab. du kan søge på internettet efter bøger.
jeg har selv 12 word-siders noter om nerveceller men den kan desværre ikke sendes over denne side. jeg kender ikke den viden du har i forvejen men jeg anbefaler at du starter ud med følgende bog http://bioteknologibogen.dk/bioteknologi-5/ til basis viden. (dette er kun gymnasie-neavou så hvis du føler du ikke har denne viden under kontrol syntes jeg du skal starte ud med denne) tema 11 er nok mest relevant til dig. følgende link er til figurene i bogen ved tema 11 og gør det lettere for dig at overføre dem gratis til computeren gratis. det er dog ikke nok og jeg anbefaler at du køber bogen.

840

http://bioteknologibogen.dk/figurer-9/ ups... glemte at sende det sidste link :)

774

Mads det lyder meget interessant. Har nemlig samme problem. Ikke lige med nerveceller. Men med kræftceller

656

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program