Hmm..://

brevkassespørgsmål

Hmm..://

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 7 år 4 måneder siden

Hej:)

jeg har det sådan at jeg har en sød flirt og vi skal være sammen snart. Jeg elsker ham så højt sådan virkelig, men... Jeg kan græde over ham uden vi skændes eller noget og det er for underligt er det ikke. Jeg elsker dig så højt at det næsten gør ondt. Er det normalt?

hilsen Unormale?

Svar: 

Kære Unormale?

Dejligt at du har fundet en fyr, du er rigtig glad for! 

Jeg vil starte med at sige, at det er helt normalt at føle så meget for en anden, at det næsten kan gøre helt ondt - så det du oplever er helt normalt. Faktisk lyder det til at du er godt og grundigt forelsket - og det kan vende op og ned på det hele. Når vi bliver forelskede, kan det sætte gang i alle mulige forskellige følelser. Det lyder til, at du både oplever en stærk kærlighed til ham, men samtidig også oplever en form for ked-af-det-hed, som kommer til udtryk ved, at du ofte græder? Jeg kan godt forstå, hvis du oplever det som forvirrende og frusterende, at du ikke lige ved, hvorfor du græder, når du ikke oplever, at der er en grund til det, som f.eks. et skænderi.

Jeg tænker, om grunden kan være, at du er forelsket, og at der derfor er mange følelser i spil for dig lige nu. Det kan også være, at du græder, fordi du måske ikke ved, hvad han føler? Eller om det udvikler sig til mere end en flirt? Hvad tænker du om det? Jeg tænker, at det kan være bud, men det kan også sagtens være, at det ikke har noget med det at gøre. Det kan være, at hvis det udvikler sig mellem jer, at der vil komme mere ro på alle følelserne, og at du ikke græder så tit. Du skriver ikke, hvor længe du har haft det sådan, men jeg tænker, at du kan lægge mærke til om det fortsætter. Fordi det er helt normalt, at man i perioder er mere sensitiv - og ikke lige kan sætte en finger på hvorfor. Hvis det fortsætter, kan du prøve at tænke over, hvad det mon kunne bunde i. Men ud fra det du skriver, tror jeg, at det blot er en periode, og vil ændre sig efter lidt tid, når der måske kommer lidt mere ro på alle følelserne.

Jeg tænker, at det kunne være godt for dig at snakke med en om det. Har du mon gjort det? Måske en god veninde, som du har tillid til? Men ellers synes jeg, at du skal nyde, at du har fundet en sød fyr, og så se hvor det fører hen.

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar - ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

De bedste hilsener,
Pernille

PernilleNs billede
Pernille har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program