Jaloux

forumspørgsmål

Jaloux

forumspørgsmål af
Maria
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej. Jeg har en kæreste som jeg elsker over alt på jorden, og vi har snart været sammen i et halvt år, vi har et lang distance forhold og noglegange har det været meget svært for os begge, og vi har diskuteret og skændtes et par gange og det gør mig vildt ked af det men.. Nu er han så begyndt at skrive med en anden pige, og han ved godt at jeg ved de skriver sammen med han ved ikke at jeg er kommet til at følge med i deres beskeder :i jeg gør det virkelig ikke med vilje jeg kan bare ikke styre mig når jeg ved de skriver sammen, og når vi snakker og han får en besked bliver jeg sådan helt ked af det og det er som om det stikker i hjertet.. Ham og pigen skriver sådan til hinanden sjove ting, og at de er søde og dejlige til hinanden, jeg ved ikke om der er mere i det men det håber jeg selvfølgelig ikke, men hvordan kan jeg stoppe med at være så jaloux, jeg skriver ikke selv med mine venner såå meget mere, da jeg gerne ville bevise overfor min kæreste at det kun er ham jeg elsker! Men skal jeg sige det til ham at jeg syntes det er for meget eller hvad skal jeg, han skriver med hende mere end han skriver med mig, og føler han vælger hende frem for mig, det er det der er helt vildt hårdt :( HJÆLP..

Kommentarer

Synes t i skal aftale en weekend at være sammen i, også kan du jo se om han virker anerledes ellers viser mindre interesse for dig ... og hvis du har brug for det er det så sig til ham at i skal snakke om det for du vil gerne hører hvad det går ud på :)

MEN BARE IKK GØR DET FOR MEGET TIL ET INTERVIEW ( det vil han ikk synes er fedt også bliver det en dårlig oplevelse for ham)
og man skal jo kunne snakke åbent i et forhold ..

bedste råd fra mig

323

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program