min kæreste slog op efter voldtægt - spørgsmål til drenge især

forumspørgsmål

min kæreste slog op efter voldtægt - spørgsmål til drenge især

forumspørgsmål af
sophia
17 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Hej derude. Jeg er en pige på 17 år der har nogle gange har det rigtig skidt med mig selv efter en voldtægt for omkring et år siden. Min tidligere kæreste gjorde det, og jeg har ligesiden hadet ham for det og aldrig fortalt nogen om det. Sagen er den at jeg heldigvis fandt en ny fyr for nogle måneder siden. Jeg blev smaskforelsket, men da vi her den anden dag var i byen (jeg er først lige begyndt at drikke) blev jeg alt for fuld og det endte med at jeg fortalte vores fælles ven hvad der var sket. Det fortalte han til min kæreste dagen efter, som valgte at slå op over en sms med det samme. Aldrig i mit liv har jeg været så ulykkelig og følt mig så ulækker. Og samtidig synes jeg bare ikke at det er mig der skal føle mig det! jeg ville ikke have fortalt noget, men jeg tænker på det hver dag og nogle gange fik jeg det dårligt når jeg havde været sammen med ham. Jeg tror jeg har tænkt at drenge ville foretrække at vide at det var sket for deres kæreste. Så mit spørgsmål går mest til drengene da jeg simpelthen ikke kan forstå det. -Ville i droppe en pige fordi at hun var blevet udsat for sådan noget? -hvorfor? ville i syntes at hun var ulækker? -Hvordan ville i reagere i overstående situation? -er jeg dum hvis jeg forsøger at få ham tilbage igen?

Kommentarer

Hej du <3 jeg er godt nok ikke en dreng men jeg håber du kan bruge min besked alligevel :) selvom det gør ondt at høre tror jeg at det var godt din ex fik det så hurtigt at vide så du kunne finde ud af han ikke var den rette for dig! når man finder en kæreste er det som at finde en bedste ven! en ven der skal støtte dig igennem svære tider og også have det godt med dig i gode tider :) jeg forstår virkelig ikke hans beslutning fordi som du siger skete det for et år siden! det er det samme at sige at han kun vil være sammen med dig hvis du var jomfru. (giver dem mening det jeg siger?) altså at du havde samleje selvom det godt nok var ufrivilligt et helt år før han mødte dig brugte ikke have nogen effekt på jeres forhold. og det er derfor jeg mener det var godt du kom af med ham da han lyder meget umoden! derudover vil jeg sige til dig at du skal få alt det lort du gemmer ud! sig det til dine forældre sådan noget forfærdeligt noget skal ingen gå alene med! den gang tilbage skulle du have meldt ham til politiet!
håber dig en god fremtid med en moden mand der vil holde dig i hånden i de svære tider og le med dig i de gode <3

448

Jeg kan love dig for at du på ingen måde er ulækker!
Det er super øv at du har haft sådan en oplevelse med din ex, og jeg håber bestemt at karma vil ramme ham hårdt senere i hans liv. Jeg synes også personligt at det er ret umodent af din nye kæreste at slå op med dig på grund af det. Det er ihvertfald min holdning til det. Jeg ville ikke selv droppe en pige af den grund. Jeg ville være glad fordi en pige ville stole så meget på mig at de ville fortælle mig det. Hvilket måske kunne være grunden til din nye kærestes reaktion? Han følte sig måske såret fordi det var en ven der skulle fortælle ham det og ikke dig. Det er selvfølgelig bare gætterier, og jeg synes stadigvæk ikke hans reaktion er særlig moden.

Men jeg ville nok reagere nogenlunde på denne her måde:
Først ville jeg blive ked af det på dine vegne, for det er en ting jeg ikke rigtigt kan gøre noget ved, og jeg kan samtidig heller ikke relatere til det. I sådan en situation ville det være vigtigt for mig at give dig den støtte du har brug for og give dig kærlighed.
Det er klart, at det ikke er alle drenge der tænker ens, men jeg føler at det nok havde været sådan jeg ville have reageret på det.

Og du spørger om du er dum hvis du prøver at få ham tilbage. Det vil jeg undlade at svare på, men jeg vil sige dette - Jeg har godt nok været dum et par gange hvor jeg har forsøgt at redde ting som i sidste ende ikke rigtigt var det værd. Og jeg kommer til det igen, det er helt sikkert hehe :)

Men nej, selvfølgelig er du ikke ulækker. Du har fået en baggage at bære rundt på og det vil altid være der. Men du bestemmer selv om du vil lade det definere dig. Jeg kan garantere dig at der helt sikkert er mange fyre derude som vil elske dig alligevel og de vil ikke synes du er ulækker, bare rolig :)

//Mvh HamDrengen

461

tusind tak for svarene. Jeg ved ikke hvorfor de rørte mig som de gjorde, men selvom jeg græder rigtigt meget lige nu er det ikke fordi at jeg er ked af det. Er bare rigtigt glad for at i gad give jeres ærlige mening og bruge så lang tid på at hjælpe mig videre i teksten. Selvfølgelig skal jeg ikke have ham tilbage, det ved jeg godt. Det er bare møg svært når man er så forelsket og ikke kan styre det selvom jeg godt ved han ikke er min tid værd mere... tak igen!

515

Jeg må være ærlig at fortælle din ex
Han fortjener aldrig at få noget sex
Sådan som han behandler en pige
Det må jeg heller afvige
Du på ingen måde ulækker
Du til gengæld dødlækker

Stadig mest kølig uanset årstiden, du vælger
Har haft de hårde tider med dig
Men siden du var 16, ikk’ andet end voldtægts tanker
Grunden til der ikke er smil på dine læber
du har haft de hårde tider med dig
Men fik at vide, at lykken altid vender

443

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program