Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Hej Jeg er en homoseksuel dreng som er en smule fovirret. jeg er ret sikker på jeg er homoseksuel og har det ok med det, men jeg er stadig tiltrukket af bryster og god formet numse. Jeg ved ikke hvad der sker!!!

hjælp

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, at du bliver forvirret over, at du stadig er tiltrukket af bryster og numser, når du føler dig homoseksuel. Så det er rigtig godt, at du skriver herind om råd.

Der er faktisk mange, der har oplevet at føle sig tiltrukket af begge køn, selvom de opfatter sig selv som homoseksuel. Og det er heller ikke ualmindeligt, at man som homoseksuel er tiltrukket af begge køn på samme tid. Det kan være, at du måske er mere biseksuel end homoseksuel, altså at du er følelsesmæssig og seksuelt tiltrukket af begge køn. Det kan også være, at du kun føler dig seksuelt tiltrukket af piger, og godt kan forestille dig, at have sex med en pige, men ikke har lyst til at være i et forhold med en. Så jeg kan godt forstå, hvis du er lidt forvirret. Men der er faktisk mange der oplever, at det kan være svært at definere sig selv som fuldt ud homoseksuel, biseksuel osv., fordi de ikke passer præcis i definitionen. Men man kan sige, at der er ikke nogle "regler" for, hvordan man skal være, når man er hhv. homoseksuel eller biseksuel. Der er mange bøsser, som aldrig har følt sig tiltrukket af en pige, og har altid været sikker på, at de er bøsser. Og så er der også mange som dig, som stadig kan føle sig tiltrukket af begge køn, selvom de opfatter sig som bøsser. Så det er meget forskelligt, hvem man er tiltrukket af, når man er homoseksuel, og der er ikke noget der er mere rigtigt end andet.

Så jeg tænker ikke, at du skal være nervøs for, om der er noget unormalt ved dig eller om det er ualmindeligt, at være tiltrukket af begge køn. Der er mange, der oplever det samme som dig. Men uanset hvordan du definerer dig selv, så er det vigtigste, at du er sammen med en, der gør dig glad.
Hvis du har flere spørgsmål eller du godt kunne tænke dig at vide lidt mere om, hvad andre homoseksuelle drenge går og tænker om noget, så kan jeg anbefale dig at kigge lidt på LGBT Ungdoms hjemmeside. Her kan du både ringe, chatte og skrive i deres brevkasse. Du kan også læse om andre unges historier på hjemmesiden. Du finder den her. Du er også altid velkommen til at kontakte os igen, både i brevkassen og på chatten, hvis du har flere spørgsmål.  

Jeg håber, at du har fået svar på dit spørgsmål.

Mange hilsner
Pernille

PernilleBs billede
Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program