For tyk

brevkassespørgsmål

For tyk

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

Heej 

jeg har det lidt dårligt med min krop, altså jeg er 174 høj og vejer 57 kg. Ca. Jeg har aaaaltid gerne vill have slankere lår, og ben. Jeg tror det meste af mit fedt sætter dig på mine ben. Og ville virkelig gerne høre om i have en god ide om hvad jeg skal gøre.. jeg er ligeglad med om at jeg er fin nok og jeg ikke er overvægtig. vil rigtig gerne det her. Sååå.. En kur, motion eller noget... ALT vil jeg prøve. I skal bare være sikre på det virker. Og hvor lang tid skal jeg gøre det. Altså er er mit motions skema.... Mandag: styrketræning mest bagdel i 30 min+ løb 3 km. 

Tirsdag: ingenting onsdag: basketball 2 timer jeg cykler Ca 12 km i alt. Torsdag: ingenting(arbejde) fredag: styrketræning igen Og basketball 1,5 timer. 

det var bare om der var noget som var effekrivt!!  

 

hilsen mig 

Svar: 

Kære du

Det er ikke rart, at føle sig forkert i sin egen krop, eller ønske den så anderledes ud. Desværre kan jeg ikke give dig en opskrift på slankere lår. Det at man har tendens til at tage på et bestemt sted, er ikke noget man kan gøre noget ved. Det er bare, sådan man er født. Det er heller ikke muligt at tabe sig på lårene ved at træne dem rigtig meget.

Det eneste jeg kan sige er, det du også selv skriver, nemlig at du ER fin nok og ikke overvægtig. Dit BMI er helt normalt, så der er intet, der tyder på, at du er for tyk. Umiddelbart tænker jeg, at du er helt som du skal være, og ser ud som dine gener har bestemt, du skal se ud. Den mest effektive måde at få det godt med din krop, er sandsynligvis at acceptere den som den er. Jeg ved godt, jeg ikke giver dig, det svar du ønsker dig, men jeg håber du vil tænke over mine ord alligevel.

Måske du kan finde lidt inspiration her:

http://touch.latimes.com/#section/-1/article/p2p-83289541/

http://insidefitness.dk/fitwithoutabs-saadan-ser-kvinder-der-traener-ogsaa-ud/

Såfremt du synes, jeg er helt galt på den, synes jeg du skal overveje at snakke med din mor, dine veninder eller din egen læge, for at høre, hvad de tænker om det. Her på sitet er der også nogle du kan chatte med hvis det er lettere for dig.

Alt det bedste fremover,

Maria

Marias billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program