Hvorfor?

brevkassespørgsmål

Hvorfor?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 9 år 2 måneder siden

hej jeg har en mega dejlig kæreste men han kan godt lide og pille mig i navlen...

Er det "normalt"?? For det skræmer mig lidt 

Hilsen mig

Svar: 

Hej Anonym

Skønt at læse at du har en dejlig kæreste. 

Jeg ved ikke om det er normalt sådan ud fra at det er noget de fleste mennesker gør, men jeg tænker i hvert fald ikke at det at han kan lide at pille i din navle er noget unormalt. Men når det så er sagt så er det selvfølgelig altid i orden for dig at sige fra hvis du ikke bryder dig om det. 

Det er helt forskelligt fra person til person hvordan vi kan lide at blive rørt og nusset og hvis det at han piller dig i navlen på en eller anden måde føles forkert for dig er det selvfølglig helt okay for dig at sige fra og sige at du ikke har lyst til det. 
Du kan også prøve at spørge ham om der er en speciel grund til at han godt kan lide det fordi du ikke selv synes det er noget særligt rart. Måske er det slet ikke noget han har tænkt over.

Jeg tænker at det er vigtigt at du tør fortælle ham hvordan du har det med det han gør, så han ved at han faktisk gør noget du synes er lidt skræmmende. Det kan også være at du vil tænke anderledes omkring det hvis han kunne fortælle dig hvorfor han synes det er så dejligt.  

Det vigtigste er at du er åben og ærlig omkring hvordan du oplever det. Hvis det skræmmer dig og føles forkert skal du sige fra. 

Bedste hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program