Kærste

brevkassespørgsmål

Kærste

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 9 år 4 måneder siden

Hey jeg er en dreng på 11. Jeg har kommet sammen med denne her pige siden jeg var 9. Vi har tit leget sammen i fritiden men hun og mig er begynt at tage det her med at være kærster mere alvorligt og har prøvet at pette med tøj på. Og nu har vi talt om at være nøgne kun pette ikke sex. Jeg tror hun er mega meget i pubertet og jeg ved ikke hvornår jeg kommer det og jeg tror heller ikke de andre drenge i min klasse er det. Er det normalt for børn i 5. klasse og vi har snakket om hvorfor en klasse de fleste drenge kommer i pubertet 5. - 6. eller 7.

Svar: 

Hej med dig

Det lyder rigtig dejligt at I er glade for hinanden!

Det er helt normalt, at man begynder at blive interesseret i hinanden og have lyst til at prøve lidt af. Det lyder til at I er gode til at snakke om det sammen og mærke efter at det er noget I begge har lyst til. Det er rigtig vigtigt. Det bliver ofte en bedre oplevelse hvis man begge to er trygge ved det og har lyst til at prøve det.

Du skriver, at din kæreste nok allerede er i puberteten og at du ikke er endnu. Det er almindeligt, at piger går i puberteten før drenge. Drenge går ofte i puberteten når de er mellem 13-17 år. Så det kan sagtens være sådan at din kæreste er i puberteten selvom du ikke er.

Jeg håber det var svar på dit spørgsmål!

Venlig hilsen Astrid 

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program