Hjælp os transkønnede.! :)

forumspørgsmål

Hjælp os transkønnede.! :)

forumspørgsmål af
Elijah
15 år
Oprettet 9 år 5 måneder siden

Hej :3 Jeg er en transkønnet dreng på 15. Hvis i er i tvivl om hvad det at være transkønnet er, så betyder det synes biologiske og mentale køn, ikke stemmer overens.

Biologisk set er jeg en kvinde, men identificere mig som en mand, og skal på hormoner, have operationer osv. Når jeg bliver ældre.

Men det det hele handler om er, at Sundhedsstyrelsen, har gjort nogle retningslinier offentlige ifh, det at være transkønnet. De er dog ikke trådt i kraft endnu, og det håber jeg heller ikke de gør.! Indtil nu, har det været nemmere at få homoner, man skulle self, igennem en samtale/samtaler osv, men ellers kunne man få dem hos en gynækolog, hvad enten om man var transkønnet mand eller kvinde.

I følge de nye retningslinier, skal transkønnet igennem lange og hårde forløb, hvor at jeg som transkønnet mand/FTM (female to male) ville skulle svare på hvor tilfreds jeg er med min klitoris??? Og jeg skulle svare på spørgsmål om mit sexliv?? Det kan ikke passe de skal bruge den viden til noget.! Mit sexliv, vedrører kun mig.

De vil også have at vi skal leve op til, en bestemt stereotyp. Så hvis vi ikke passer på en "rigtigt" mand eller kvinde, er det ikke sikkert vi kan få udleveret hormoner. En anden ting er at, for de transkønnede der får deres hormoner, kan så risikere at miste deres hormoner. Man kan ikke bare tage folks medicin? Der er jo en grund til at de får den. Jeg hår ind for informeret sammentykke og ikke et langt forløb, hvor man bliver krænket og ydmyget.! Informeret sammentykke er, at en psykolog, får en samtale med en transperson, hvor at han så skal vurdere om transpersonen, forstår hvilke konsekvenser hormonerne har osv. og hvisk psykologen mener at transpersonen er indforstået med det hele, så skal hormonerene udleveres til transpersonen.

Jeg skriver alt det dette fordi, det er lavet en underskrift indsamling for indformeret sammentykke, for at ligge et pres på Sundhedsstyrelsen Please brug 2 min på at skrive under, det ville være skønt, hvis sundhedstyrrelsens nye lov ikke træder i kræft, og hvis nogen kender en politiker, læge, psykolog osv. ville det være en stor hjælp, hvis i kunne få dem til at skrive under. Tak på forhånd :) Btw, sundhedstyrrelsen kan få denne lov til at træde i kraft uden, den fx skal til sådan en afstemning for ministrene/politikerne, det er vidst kun sundhedsministeren der har noget med det at gøre Link: http://www.skrivunder.net/signatures/informeret_samtykke_nu/ Sorry for skrivefejl osv :3

Kommentarer

Hvordan er det gået med jers indsamlnig?

895

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program