Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 som så gerne vil have sex. Jeg ville næsten gøre hvad som helst for at få det selv bøssesex hvad skal jeg gøre

Svar: 

Hej med dig.

Det er naturligt, at du i din alder begynder at interessere dig meget for sex og få lyst til at prøve det af.

Det er bare sådan med sex, at det ikke er noget, man bare sådan lige kan få, fordi man har lyst til det - især ikke, når man er under 18 år og ikke har prøvet det før. Sex er noget, man har med en, man holder af og føler sig tryg ved. Ellers kan det hurtigt gå hen og blive en ubehagelig oplevelse. Derfor vil jeg råde dig til at være tålmodig og vente, til du har mødt en sød pige eller fyr, som du har lyst til at have din første gang med, og som har lyst til at have sin med dig. At møde sådan en person starter ofte i de små ting med søde blikke, kærlige beskeder og masser af smil, så nyd at det er sommer og flirt med pigerne og/eller drengene.

Indtil du finder den rigtige, kan du eksperimentere med onani. Onani er en rigtig god måde at forberede sig på snart at skulle have rigtig sex på, og det kan være rigtig spændende og rart. Sexlinien har lavet en side omkring drenges onani, som du måske kan kigge på og lade dig inspirere af. Ellers kan det være en idé at snakke lidt med dine venner om det. Jeg er sikker på, du ikke er den eneste, som er blevet nysgerrig omkring sex, og måske kender dine venner til nogle spændende måder at onanere på, som kan være lige så gode som rigtig sex.

Kh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program