Motion, kost, slik, doing, tv-serier, diagnoser og andre ting :)

forumspørgsmål

Motion, kost, slik, doing, tv-serier, diagnoser og andre ting :)

forumspørgsmål af
Emily
17 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Hej smukke mennesker! ;) Jeg har nogle spørgsmål, som jeg synes ville være sjove at diskutere herinde. Jeg håber, I vil være med! 1. Hvilken motion dyrker I? 2. Hvad spiser I typisk på en dag? (også af slik osv.) 3. Hvad er jeres yndlingsslik? 4. Hvad kan I godt lide at lave? (se tv? gå ture?) 5. Ser I TV-serier? Hvis ja, hvilke og hvad handler de om? 6. Er du en pige eller en dreng? 7. Hvor gammel er du? 8. Har du nogle diagnoser? (ved godt det er et underligt spørgsmål i forhold til de andre, men lidt tabu-agtig må man gerne være) Mine egne svar; 1. Af motion dyrker jeg selv yoga, pilates, landevejscykling, mountainbikecykling, spinningcykling (i fitnesscenteret) og ridning. Jeg vil gerne løbe og måske svømme, men jeg kan ikke lide at folk kigger på mig i svømmehallen og løb er hårdt for mit knæ. 2. Til morgenmad spiser jeg oftest overnight oats med mandelmælk, gojibær, mandler, valnødder og banan. Middag og aftensmad består oftest af grøntsager og frugt og iste. 3. Mit yndlingsslik må være de der stænger (de røde). De er fra samme mærke som man køber snørebånd fra. Altså slik-snørebånd. 4. Jeg kan selv godt lide at gå ture, specielt i skove eller ved stranden. Jeg elsker også at danse, selvom jeg ligner en spasser, når jeg danser. 5. Jeg elsker TV-serien "Criminal Minds", som er en af de der krimiserier, der kører på kanal 5. Det kommer om onsdagen klokken 21. Jeg kan også godt lide den nye serie "The 100" som kommer om mandagen klokken 22? på kanal 5. 6. Jeg er en pige. 7. 17 år, men fylder 18 i den her måned. 8. Jeg har autisme. Jeg har haft anoreksi, som jeg er på vej ud af :) Glæder mig til at høre om jer! :)

Kommentarer

Løber meget. 5 gange om ugen
Spiser masser af køb og en del grøntsager.
Elsker is. Ville spise det hver dag hvis det var lidt sundere :)

660

1. Finger gymnastik på computeren :D - Engang imellem cykler jeg lidt, nogle gange får jeg lyst til lidt armbøjninger. Det er meget forskelligt. Jeg går ikke så meget op i det, men det er rart at få rørt sig engang imellem :)
2. Morgenmad, Middag og aftensmad, springer dog ofte morgenmaden over fordi jeg står så sent op her i ferien. Spiser slik og søde sager mere end jeg burde gøre, men holder det på et nogenlunde niveau :p
3. Tror Haribo Click Mix, små stykker slik ryger ikke så hurtigt som store for mig.
4. Computerspil, se serier og film, bevæge mig lidt engang imellem, fiske, bueskydning og så også at sove, det er nok det bedste jeg ved!
5. Ja jeg ser tv-serier. RIGTIGT mange faktisk. Kan prøve at remse dem op: (Game of thrones, The walking dead, Arrow, The vampire diaries, The originals, Vikings, The blacklist, Supernatural osv)
6 + 7. Dreng på 16, snart 17 år
8. Ingen diagnoser, men jeg er sikker på at jeg har socialfobi, det er bare ikke noget der har stor nok betydning for mit liv til at jeg har tænkt mig at gå til lægen med det. Men ellers har jeg ikke lige nogle diagnoser som sådan.

695

1. Click mix elsker jeg for sygt
2. Kan virkelig godt lide at du er en dreng og ser the vampire diaries det så fedt :D og the walking dead er ogs gooood!!
3.Ogs mig er sygt genert men det er nok mere angst :)

Vil du skrive? -Facebook, Kik, snap??

1078

Click Mix er konge!

- Jeg tror nok desværre det bliver svært at komme i kontakt på andre måder end her, de er jo ikke så glade for at man lægger oplysninger om sig selv herud :)

1013

1. Svømning 8-10 timer om ugen
2. Morgen mad en bolle, mellemmåltider, frokost og aftensmad meget forskelligt
3. Chokolade
4, spille pc, svømme, cykle og spille guitar
5. Nej har ikke tid til at se alle afsnittene så gider ikke
6. Dreng
7. 17.
8. Ja

752

Jeg lever af krølle bølle is

805

1: ingen (lidt styrketræning herhjemme)
2: et halvt æble
3: hvide vingummier :P
4: Være sammen med venner , gå i byen osv...
5: Ja! ELSKER The vampire diaries og teen Wolf kan også lide fx the Big bang theory, bones, NCIS og friends :D
6: Pige
7: Er lige blev et 13
8: har Anoreksi, borderline, angst, stress og depression. Så i en 'anden kategori' mere fysisk du ved har jeg Migræne OG spændingshovedpine og mild OCD.. Wow meget egentlig når man tænker over det :)

712

Havde føzdag d. 2-6 da du lå dit opslag ind :D ligegyldigt :)

1045

1. Spiser masser af køb og en del grøntsager. ex. http://proteinpulver.guide/smoothie-med-proteinpulver/
2. Svømning 5-8 timer om ugen
3. Computerspil, se serier og film etc etc :D

1002

Hej!

1. Ballet, moderne dans, løb, yoga, pilates.
2. Morgenmad: Havregryn med mælk og blåbær
Frokost: Rugbrød og salat
Aften: Forskelligt
Frugt ind i mellen
SLIK om fredagen :-P
3. Chokolade!
4. Danse (mest ballet, men også nogle gang bare fjollet med mine veninder :-P) og høre musik
5. Nej
6. Pige
7. 13
8. Ved ikke en gang hvad diagnoser er!

1001

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program