Hjælp ;)

brevkassespørgsmål

Hjælp ;)

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Hej cyperhus, jeg har en kæreste på 14 år ligesom mig og vi har det super sammen, jeg går meget efter dem der tør lidt når man er sammen med dem osv. Og det fandt jeg af gode ting hende og så mange andre gode ting der ved hende men mit problem er, at jeg sidder ved siden af min gamle crush i skolen og hun afviste mig dengang og nu vil hun så have mig, men det kan hun ikke pga. Jeg har hende den anden, men hun bruger alle de bedste tricks i bogen og hun ved hvad der skal til for at tænde mig osv. Så jeg har det svært, hvad kan jeg gøre for at beherske mig selv? 

Svar: 

Hej med dig

Dejligt at høre du har en kæreste, som du lyder til at være rigtig glad for. Og fedt at I har det super godt, når I er sammen. For mig lyder det som om, at du er lidt forvirret over, at der nu er to piger som godt kan li' dig og det vil jeg se om jeg kan give dig et par tanker omkring.

Når man er teenager, sker der mange ting med en – både fysisk med kroppen og psykisk - hvordan man har det med sig selv. Som teenager kan man ofte blive forvirret og hurtig skifte i følelser og tanker. Så jeg kan forestille mig, at du den ene dag tænker, at du gerne vil være sammen med din kæreste, og den anden dag tænker, at du gerne vil være sammen med dit gamle crush. Måske skifter det endda fra time til time, og det er helt normalt. 

Det kan være svært for mig, at svare på hvordan du skal beherske dig selv, og om du skal beherske dig selv. Jeg kan ikke mærke hvordan du har det, men herunder har jeg givet dig nogle spørgsmål, som måske kan hjælpe dig til at føle efter, hvad du vil.

Jeg tænker, at du kan prøve at mærke efter, hvem du har det bedst med. Mærke efter om du har lyst til, at der skal ske noget nyt. Spørge dig selv hvorfor du har lyst til at være sammen med din kæreste, eller om du mere og mere tænker på den anden pige.

Jeg kan forestille mig, at du taler med dine venner om piger. Nogen gange kan det hjælpe at tale højt om sine tanker, så et forslag er, at tale med en af dine venner som du stoler på, og har det rigtig godt med. Det kan være at han/hun har et par gode råd til hvad du kan gøre eller hvem du skal vælge.

Jeg håber du kan bruge mit svar og finder frem til, hvornår du føler dig bedst tilpas.

Mvh. Jette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program