i tvivl !! :/

brevkassespørgsmål

i tvivl !! :/

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 18 timer siden

Hej CB :)

Jeg kommer sammen med en dreng og har gjort det i snart 8 måneder. vi snakker meget om sex og er begge to 100% klar til det, han ha rprøvet at give mig finger nogle gange og jeg har prøvet at give ham hand jobs...der er ingen der føler sig presset til noget da vi respektere hinanden
Men jeg er temmelig usikker på nogle ting og de ting er:

hvordan skal en fisse helst lugte...spørger fordi at han så gerne vil slikke mig men jeg er bange for at min fisses lugt vil frastøde ham....så hvordan skal sådan en helst lugte?
hvordan giver man et godt blow job? for vil så gerne tilfredsstille ham men vil bare gerne vide hvordan man kan give et godt blow? 
han er neger (altså meget meget mørk) og jeg har hørt at deres pikke skulle være ekstrem store i forhold til en hvid mands pik...er det rigtigt eller det bare myter? 
OG hvad med den første gang? hvad skal man gøre ang kondom? hvordan skal jeg reagere? for har aldrig sådan rigtig set hans pik tæt på hver gang jeg har givet et blow har jeg kysset ham....så hvordan skal jeg reagere? for jeg tror at jeg vil blive skræmt over at se sådan en så tæt på før. skal jeg hjælpe ham med kondomet eller skal jeg gøre mig selv klar til når han har sat det på?

håber at i kan hjælpe mig :)

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder virkelig dejligt, at du har fundet dig en kæreste, som du er glad for, og som du har lyst til at have sex med. Det er også rigtig godt at høre, at I begge føler jer klar og ikke bliver pressede af hinanden.
Jeg kan godt forstå og følge dig i, at der dukker en del usikkerhed og bekymring op ift. den første gang. Det er en stor ting at skulle have sex første gang, og det er derfor også helt naturligt, at du gør dig mange tanker omkring det.

Generelt vil jeg gerne sige til dig, at det som sagt er helt normalt at bekymre sig om disse ting. Til gengæld ved jeg også, at de fleste - efter deres første gang - oplever, at de ikke havde så meget grund til at bekymre sig så meget. Når først man befinder sig i situationen og altså har haft sex, vil man nemlig ofte finde ud af, at det meste kom helt af sig selv og var meget naturligt. Det gælder både ift., hvordan man gør, hvordan tingene føles, hvordan man skal reagere osv. Er man tændt, føler man sig tryg ved hinanden, og er man tilpas ved hele situationen, vil kroppen nærmest helt af sig selv gøre det, der er rigtigt og naturligt i situationen. Der kan selvfølgelig ske nogle små, lidt akavede ting undervejs, når nu det er første gang, men hvis I har det godt med hinanden, vil I sikkert bare kunne grine af det, og så lader I jo bare være med at gøre netop det næste gang, I skal have sex.

Nu til dine spørgsmål:

1)
Det er lidt svært at svare på, hvordan man skal lugte forneden. Der findes nok ikke to piger i verden, der lugter helt ens, så det er altså forskelligt fra pige til pige. Jeg tror ikke, du skal være bange for, at din lugt frastøder din kæreste. Husk på, at han jo har givet dig finger og sikkert allerede derigennem har fornemmet din lugt - og været fint tilfreds med den. Man kan ikke forvente at dufte af blomster og sæbe forneden, men hvis man lugter surt og ubehageligt, kan det være fordi, at ens bakterieflora er i ubalance. Det er ganske ufarligt og kan hurtigt behandles med nogle piller fra Apoteket. Det lyder ikke som om, du har problemer med ildelugtende udflåd, men hvis det er, er der hjælp at hente på apoteket, hvor du kan spørge ekspedienterne til råds. De vil hellere end gerne hjælpe dig og er vant til at få sådan nogle spørgsmål.

2)
Der er mange piger, der spørger til, hvordan man giver sin kæreste det perfekte blowjob. Igen er det forskelligt, hvad drenge godt kan lide, så der findes derfor ikke nogen opskrift på et godt blowjob. En god tommelfingerregel er at fornemme sig frem, gå stille og roligt til værks og lytte efter hans lyde og bevægelser som tegn på, om det er godt. Det kan også være en god idé både at bruge sine læber, sin tunge og sine hænder og forestille sig, at man kæler for en virkelig lækker slikkepind. Husk at starte blidt ud - måske bare med kys, små slik og så videre. Når først du er igang, kan du begynde at gøre det i et hurtigere og måske lidt hårdere tempo. Undgå at bruge dine tænder. Hvis du har mod på det, kan du også snakke med din kæreste om, hvordan han godt kan lide det, og om det, du gjorde, var OK, eller om der skal laves noget om. Det er de færreste, der mestrer det fra start, så hav god tålmodighed og husk på, at øvelse gør mester.

3)
Det er rigtigt nok, at der går "rygter" om, at mørke fyre har større penis end hvide fyre. Man kan ikke sige noget generelt om det. Det kan være, nogen har det, men der er helt sikkert også nogen, som ikke har det. Tit er det nemmere at gå ud fra fyres højde, fodlængde osv. ift. at skulle gætte på, hvad der mon gemmer sig i hans bukser, men igen kan der være stor forskel, og intet er derfor sikkert.

4)
Det er rigtig godt, at I har tænkt jer at bruge kondom, da kondom er den eneste form for prævention, som både beskytter mod graviditet og seksuelle sygdomme. Det er forskelligt, om par gerne vil hjælpes ad med at sætte kondom på, eller om fyren gør det selv. Når I når dertil, kan du evt. spørge din kæreste, om han helst selv vil gøre det, eller om han vil have dig til at hjælpe. Det tager ikke lang tid at sætte på, så jeg tror ikke, du skal bekymre dig om, hvad du skal gøre imens. Du kan nusse ham på ryggen imens eller bare ligge og forberede dig på det dejlige, der venter dig. Det er helt op til dig og er måske igen noget, du ikke kan beslutte dig for, før du er situationen, hvor det sikkert kommer til at give sig selv.
Jeg ved ikke, om du nogensinde har set billeder af penisser, men hvis du ikke har, kan det måske være en god idé, så du ikke bliver skræmt ved synet af din kærestes. Du kan prøve at skrive "pik", "penis" eller "tissemand" på google og se, hvilke billeder, der dukker op. Hvis du alligevel bliver skræmt, så forsøg at skjul det for din kæreste, som sikkert vil være ked af, at du reagerer sådan.

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Vh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program