ONANI

brevkassespørgsmål

ONANI

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej jeg er så ked af det fordi at min sygedom havde bræmset min pubaritet. i 1 år men nu kan jeg få udløsning det er bare min æg er for små hvis jeg stopper med at onanere bliver ægene stører ?

Svar: 

Hej med dig

Det lyder rigtig irriterende at du har en sygdom som har bremset din pubertet. Når man er på din alder, har man bare lyst til at være og se ud som de andre og så kan man godt blive lidt usikker, når det ikke er sådan.

Jeg er lidt i tvivl om hvad du helt præcis mener når du skriver æg, men jeg går ud fra at det er dine testikler du tænker på. Hele kroppen forandrer sig meget gennem teenageårene og faktisk helt til starten af 20'erne. Det betyder at dine testikler sagtens kan vokse meget endnu og det er mest sandsynligt at de gør det, helt af sig selv. Det har altså intet at gøre med hvor meget du onanerer eller ikke, det kan du sagtens gøre uden at det har nogen betydning for dine testiklers størrelse. Så mit råd til dig er at have lidt tålmodighed og så vil du lige så stille opleve at de vokser af sig selv. Hvis du bliver ved med at synes at det fylder meget, kan du overveje at snakke med din læge om det og få nogle gode råd til hvad du kan gøre.

Jeg håber du kunne bruge mit svar.

Mange hilsener fra Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program