Hvad er der galt?

brevkassespørgsmål

Hvad er der galt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hej. har mange gange skrevet herind, omrking det samme. Det handler om, at når jeg har sex med min kæreste, kan jeg ikke mærke noget, heller ikke når jeg får finger. Ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Kan jeg være for slap? I har sagt at jeg skal skrive til 1-1 chat, men den er desværre altid optaget, når jeg har tid. 

Svar: 

Hej med dig
Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende for dig, ikke at kunne mærke noget under sex.
Jeg ved ikke, hvad du har fået af svar før herinde, men jeg vil prøve at give dig nogle af mine råd.

Jeg kommer til at tænke på nogle forskellige ting, når du skriver, du intet kan mærke.
Først og fremmest tænker jeg, at du kan prøve at træne dine muskler i bækkenbunden. Hvis du søger på nettet, kan du finde nogle gode bækkenbundsøvelser.
Når du har sex, kan du prøve at spænde i musklerne, og se om det giver en forskel. Øvelserne kan gøre dig mere stram, hvis du tror, at det er det, der er galt.

Når du har sex, kan du også prøve nogle forskellige stillinger med din kæreste. Kvinder er ikke følsomme oppe i skeden, medmindre man rammer g- eller a-punktet.
Kvinder er mere følsomme lige omkring skedeindgangen og på klitoris. Derfor skal du finde måder hvorpå, g-, a-punkt, skedeåbning og klitoris bliver stimuleret under sex.

G-punktet kan din kæreste hjælpe dig med at finde. Med fingerene skal han op i dig, og lave en "kom her" bevægelse med pegefingeren. Der er nogle små fordybninger, som er der g-punktet sidder. A-punktet sidder tæt ved dette. Du kan måske også mærke det ved lidt øvelse, hvor du ligger på ryggen med en pude under numsen. Så lægger du dine ben op på din kærestes skuldre. På den måde kan din kæreste komme langt op i dig og måske kan du mærke han rammer punkterne.
Skedeåbningen stimuleres mere, hvis du får din kæreste til at trække sig næsten helt ud en gang i mellem og kører kun halvt ind. Prøv også at finde stillinger, hvor klitoris kan stimuleres.
Så prøv at eksperimenter med hvad du godt kan lide.
Hvis det går dig meget på, kan det være en god ide at gå til lægen og få tjekket, om alt er, som det skal være.

Sex handler om at føle sig tryg ellers kan man ikke slappe af og give sig hen. Hvis man tænker på en masse andre ting under sex, kan man miste følelsen. Er der noget der gør, at du ikke føler at du kan give slip under sex? Mange piger kan have tanker omkring sig selv, om de ser godt nok ud, om de dufter godt nok og om de er gode nok til sex, imens man har sex. Sådan tanker gør, at man ikke føler sig helt tryg og kan slappe af.

Jeg tænker, at du en dag skal give dig selv tid til at onanere og mærke dig selv. Jo bedre man lærer sin egen krop at kende og finder ud af, hvad man selv synes, der føles godt, des bedre bliver sex med din kæreste. Du kan derfor bedre guide ham til, hvad han skal gøre, og du kan også nemmere selv hjælpe til under sex.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar og finder en løsning på dit problem. Ellers er du også altid velkommen til at prøve chatten igen, hvis du får tid en dag, den har åben.

Venlig hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program