er han vild med mig?

brevkassespørgsmål

er han vild med mig?

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 10 år 5 måneder siden

nu er dre den her fyr jeg er vildt forelsket i vil bare lige høre betyder det noget hvis han kigger på mig nogen gange altså i dag da jeg var nede ved en station skulle jeg låse min cykel op også kiggede han tilbage på mig og da jeg så kom cyklende forbi ham kiggede han ned i jorden også kiggede han på mig bagefter igen? jeg ved ikke jeg kan ikke rigtig finde ud af om han er vild med mig eller hva han er hva tror i han kommer heller aldrig hen og snakker med mig`? :( håber i kan svare lidt på mit spørgsmål :) knus mie

 

Svar: 

Hej Mie

Skønt at høre, at der er en fyr, du er forelsket i. Forelskelse er en dejlig ting, men det kan godt sommetider skabe ligeså meget fortvivlelse og frustration, som det kan skabe glæde, især når man ikke ved, om følelserne er gengældt.

I dit tilfælde er det svært for mig at sige, og om han er vild med dig, og om det betyder noget, når han kigger på dig. Jeg kender jo ikke så meget til jer og jeres situation, så derfor kan jeg ikke give dig et præcist svar. Det kan jo godt være, det er tilfældigt, de gange han kigger på dig, men det kan også sagtens betyde, at han har følelser for dig. Måske er han genert, og derfor kigger han på dig i smug, når han ikke tror, du ser det. Hvis han er genert, kunne det også forklare, hvorfor han ikke kommer hen og snakker med dig. Det kan godt være svært at gå hen og snakke med en pige, man er vild med, og det kræver meget mod at turde gøre det. Men på den anden side kan det også være fordi, han ikke er forelsket i dig, at han ikke kommer hen og snakker med dig. Det er svært at vide. Men måske skulle du prøve at gå hen og snakke med ham? Det behøves jo ikke være ham, der kommer hen til dig, og mange fyre synes faktisk, det er sejt, når en pige tager initiativet. Jeg kan ikke helt læse ud fra dit spørgsmål, om det er en dreng, du kender, eller om du aldrig har snakket med ham før. For hvis du aldrig før har snakket med ham, kunne du sagtens forsøge at gå hen og snakke med ham. Du kunne også bare starte ud med at smile til ham, når du ser ham, eller sige hej, når I støder på hinanden. Hvis I ikke kender hinanden, kan man jo godt sige, at du intet har at miste, og at du ligeså godt kan give det et forsøg. Ellers vil du måske fortryde senere. Og derudover kan det også godt give mere selvtillid at prøve at tage initiativet, også selvom det måske ikke går som planlagt.

Hvis du kender ham eller har snakket lidt med ham, kunne du måske prøve at spørge ham, om han vil med på en date. I kunne for eksempel tage i biografen, tage ud at spise eller lave noget mere utradionelt - kun fantasien sætter grænser. Dette kan du også gøre, hvis du har kendt ham længe. Her ville det også være en mulighed, at du kan spørge ham direkte, om han har følelser for dig. På den måde vil du få et ærligt svar. Jeg ved godt, det kan være svært, og at det både kan gå godt og dårligt, men så finder du i det mindste ud af, hvad han synes om dig. Det kan nemlig være svært for ham at sige, om han kan lide dig, hvis I ikke kender hinanden særlig godt, så derfor vil det måske være en god ide at vente med at spørge om det, til I har lært hinanden at kende.

Jeg håber, mit svar kunne hjælpe, og at I finder ud af noget sammen. Men husk nu, at hvis det viser sig, han ikke har følelser for dig, så er der heldigvis mange andre søde fyre derude!

Med venlig hilsen
Ditte

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program