Hvilke piller er bedst til at dø

brevkassespørgsmål

Hvilke piller er bedst til at dø

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Hvilke piller er bedst til at begå selvmord med jeg tænker bare ikke på at dø

Hvad tror du er bedst 

Svar: 

Hej med dig..

Vi kan ikke rådgive dig i hvilken piller er bedst til at begå selvmord, fordi vi mener slet ikke at selvmord er en løsning. Når man begår selvmord stopper alt og derfor skal alt andet prøves af først.

Du skriver, at det ikke er fordi du tænker på at begå selvmord, men jeg bliver alligevel ret bekymret, fordi hvorfor skulle du ellers spørge?

Når man tænker på selvmord, er det tit fordi man har gået i lang tid og haft det rigtig svært. Og så kan det godt være sådan, at man føler at alle muligheder langsomt forsvinder og til sidst kan man kun se selvmordet som en vej, for  at få det til at stoppe med at gøre ondt. Men der er andre veje og det første man skal er at få taget fat i de rigtige voksne som vil lytte og respektere dig, og hjælpe dig med at vise dig andre veje og muligheder der er. Så hvis det alligevel er dig der tænker på selvmord, så synes jeg du skal få fat i Livslinien her. Her kan du være anonym, ringe eller skrive til deres brevkasse. De er super søde og kender meget til det her med, når alle muligheder bare virker væk.

Udover over det, kan du også møde voksne i Cyberhus chatten, hvor du anonymt kan få snakket med en voksen der også gerne vil hjælpe.

Jeg håber alt det bedste for dig, hvis det altså er dig der har det svært..

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program