alene tid

brevkassespørgsmål

alene tid

brevkassespørgsmål af
Anonym
10 år
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Hej

 

Nu bliver jeg nødt til at prøve at forhøre ang mine børn ..

Har en dreng på 10 og en på 9, de har rigtig gode dage men kan selvfølgelig også have deres ture... men har de fleste børn jo sådan ;)

 

Problemet er den store på 10 har altid skulle "nedgøre" ham på 9, altså ej hvorfor gjorde du det, og når ham på 9 forklare noget rynker den store på næsen feks og siger jeg forstår "fatter" ikke hgva du mener selvom han gør nogle gange, det er den måde han godt kan lide at fremhæve sig selv på... 

 

Han vil også gerne når man skal noget feks med far på containerpladsen, så vil han gerne med så spørger han skal ham på 9 også med og ja skal han, nårhhh jeg ville gerne selv afsted med far... Jeg synes også det er ok han får alene tid med os , men spørgsmålet er så hvorfor gør han det? og hvorfor skal han have den opmærksomhed med at nedrække den "lille"

 

Knus Pia

Svar: 

Hej Pia

På Cyberhus kan vi desværre ikke hjælpe dig angående dit spørgsmål, da denne side er et sted hvor børn og unge kan spørge om det de går rundt og tænker på og som fylder i deres hverdag. Jeg vil derfor opfordre dig til at stille dit spørgsmål på en hjemmeside for voksne i stedet. Jeg håber du finder et svar du kan bruge.

Venlig hilsen Marianne - koordinator på Cyberhus

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program