Skedens udseende?!

forumspørgsmål

Skedens udseende?!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej jeg er en pige på 14. Har selv være i seng med 3 drenge. Men jeg har simpelthen sådan en lav selvtillid når det gælder mit underliv... Drenge... Hvor meget tænker i egentlig over fissens udseende? Altså mine indre kønslæber hænger en smule, ikke meget, men de stikker en smule ud... Og når jeg kigger på den lille "flap" Bliver jeg simpelthen så ked af det... At jeg overvejer en operation. Men det må jeg ikke i min alder. Men piger: Ser nogle af jer eller jeres veninder sådan ud? Og drenge: Vær' helt ærlige, kunne det få jer til at sige stop? Eller vil i frastødes en smule?

Kommentarer

Du skal bare være glad for den - brug den og lær den at kende, så du føler dig tryg. Så kommer det helt af sig selv. Jeg synes deter frækt med kønslæber der stikker lidt ud. Det betyder jo bare at du er ved at blive voksen og at den nu skal bruges til andet end at tisse med.
NYD DEN - den er helt normal, og jeg er sikker på at drengene vil elske den.

621

Den lyder altså helt normal. Alle er forskellige og det er der ikke noget galt i. Min kærestes er lukket til, hvis man kan sige sådan. Ikke tænk så meget over det :-)

675

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program