følelser

brevkassespørgsmål

følelser

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 15 år 9 måneder siden

Hej. jeg har utrolig dårlig selvfølelse jeg er ligeglad med mig selv, forstår ikke hvad det skyldes, men fx når jeg rider, siger mor det skal være med ridehjelm, men jeg rider uden alligevel, jeg tør tage chancen selv om jeg ved at der er 98 % chance for at jeg bliver smidt af, men også jeg skærer i mig selv, og har gjort det igennem 3 år, det stopper aldrig.. jeg kan simpelthen ikke.. hvorfor?

håber ikke det var for meget på en gang:'( er bare ked af det hele tiden ved ikke hvorfor, måske har jeg brug for at komme af med noget??????
 

Svar: 

Kære pige snart 16 år.

Tak for din mail. Det er godt du skriver til mig om hvordan du har det. Det er første skridt til at få det bedre.

Ja - jeg er sikker på at du trænger til at komme af med noget-----

og jeg tænker at det er vigtigt du får fortalt din mor/far om hvordan du har det. Du kan kun få det bedre hvis du tør åbne op og fortælle andre om hvordan du har det.

Hvis du syntes det er svært at tale med dine forældre om det, har du måske kontakt til andre voksen som du kan lide og har tillid til! Hvem kender du, som du vil kunne åbne dig for ?

Hvis ikke du har andre, så log på chatten her på Cyberhus og lad rådgiverne hjælpe dig.

At du er ligeglad med dig selv tyder på at du har et lavt selvværd og det kræver hjælp fra andre, at komme igang med at opbygge det - indefra.

Jeg håber at du hurtigst får hjælp.

De bedste hilsnser
Else Marie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program