Problem?

brevkassespørgsmål

Problem?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 10 måneder siden

Heeij. Denne Gang, Vil Jeg Lige Huske At Skrive Tak For Alt Den Hjælp Jeg Får Herinde Fra, Det Er Rart At Man Kan Skrive Herind, Som Jeg Ofte Gør:'D. Men Mit Problem Er, At Jeg For Nogle Dage Siden, Mødte En Fra Nettet, På Et Marked, Som Vi Havde Snakket Om I Et Stykke tid, Og Så Aftalt Det.

Men Mijne Forældre Ved Ikke At Jeg Tog Derop For At Møde Ham, For De Vil Ikke Have At Jeg Mødes Med Folk Fra Nettet, Hvilket Jeg Egentlig Godt Kan Forstå. Vi Havde Aftalt, At Vi Skulle Mødes Dagen Efter, Samme Sted, Men Det Kom Vi Ikke Til. Nu Bliver Han Ved Med At Spørge, Hvornår Han Må Komme Og Besøge Mig, Som Jeg Rigtig Gerne Vil Have At Han Gør, Men Mine Forældre Ved Ikke En Gang At Han Eksisterer, Og Jeg Har Aldrig Haft En Dreng På Besøg På Den Måde Før.

Ved Ikke Helt Hvad Jeg Skal Gøre. Jeg VIL Mødes Med Ham Igen, Men Det Går Ikke, At Det Skal Være I Skjul Hele Tiden? Der Er Også Dét, At Jeg Er Et År Ældre End Ham. Er Der Noget Galt I Det? Og Så Noget AndetJeg Har Tænkt På, Hvis Og Når Han Besøger Mig, Hvad Skal vi Så Lave? Hvad Laver Man Med En Dreng, Når Han Er På Besøg, Ud Over At Sidde Og Kysse Osv.? På Forhånd Tark. __Mig.

Svar: 

Hej

Det er dejligt at du har mødt en sød fyr. Det er rigtigt at det kan være træls, og et problem at holde det skjult. Det bedste er at dine forældre ved hvad du laver. Du kan prøve at snakke med dem om, at du har mødt en dreng som du gerne vil have på besøg. Måske kan de forstå det og synes det er rart du mødes med ham hjemme hvor de også selv er.

Der er slet ikke noget galt i, at han er et år yngre end dig. Man kan sagtens have en masse til fælles og kunne lide hinanden selv om der er lidt aldersforskel. Så hvis du synes det føles rigtigt, er det ikke noget problem.

Når man har en dreng på besøg kan man lave mange forskellige ting. Hvis i har nogle fælles interesser kan i lave det. I kan se en film, spille spil og bare snakke og lære hinanden at kende. Snak om hvad i begge kan lide at lave og gør det i begge har lyst til.

Venlig hilsen

Denise

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program