Navlepiercing

brevkassespørgsmål

Navlepiercing

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 7 måneder siden

Hej brevkasse! Jeg har overvejet at få en af mine veninder til at lave en navlepiercing på mig for mine forældre vil ikke have at jeg får den lavet, så jeg kan ikke få den lavet ved en prof. Men jeg ville bare hører hvor farligt der egentlig er? For jeg har, som med en masse andre ting, hørt en masse skræk historier om at man kan dø af det osv. Og hvordan er den nemmeste måde at rense den på? og hvor længe skal jeg blive ved med at rense den? Hilsen V

Svar: 

Hej V!

Jeg syntes det er godt at du har skrevet herind, inden i begyndte at lave navlepiercingen, for det er rigtigt at der kan gå betændelse i hullet.

Jeg kan godt forstå du syntes det ville være fedt at have en navlepiercing, men jeg syntes bestemt ikke i skal gøre det selv. Det kræver de rigtige instrumenter at lave et ordenlig hul, og det er kun en prof som har dem.

Der er større risiko for at der går betændelse i det hvis i laver hullet selv med en nål, og hullet kan nemt blive for lille. Hvis der går betændelse i hullet, så er man nødt til at tage ringen ud. Jeg tror ikke på at man kan dø af at lave navlepiecingen selv, men jeg vil ikke anbefale at i gør det.

Venlig Hilsen
Iben

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program