Hmm..

brevkassespørgsmål

Hmm..

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 5 måneder siden

Hej, jeg er dreng på 14 år. Jeg vil godt spørge om noget. Der en pige i min klasse jeg godt ka' lide. Jeg vil nødig påstår jeg elsker hende. Men jeg har titlen som en af hendes bedste venner. Er jeg selvfølgelig, glad for. Men jeg elsker hende højt nok til at, jeg bare vil havde hun skal være glad/lykkelig. Jeg mener selv, jeg kun ka' det som hendes ven. Og tror godt selv jeg har svaret. Men ville godt havde et svar. her fra. Hilsen -H-

Svar: 

Hej -H-
Det er rigtig fedt at være bedste venner :)
 
Jeg synes det er super dejligt, at du vil have at din bedste veninde er glad/lykkelig. Du lyder som en god ven. Da jeg læste dit spørgsmål, blev jeg i tvivl om du egentlig er forelsket i din veninde eller om du mere har lyst til at være en god ven.
 
Du skriver, at du har titlen som en af hendes bedste venner, så det må betyde at hun også kan lide dig. Det er dejligt at have en god ven og du kan have stærke følelser for en god ven, uden at blive kærester. Du kan elske en pige som ven og du kan elske en pige som en kæreste.
 
Ud fra det du skriver, så lyder det til at du først skal finde ud af, på hvilken måde du elsker din veninde. Hvis det er som ven, så er det bare super og du kan fortsætte med at være en god ven. Men kan du mærke nede i maven, at du gerne vil have det skal blive til noget mere, så synes jeg du skal snakke med hende om det. Fortæl hende hvordan du har det og hvad du føler. Du kan også snakke med hende om det, hvis du er usikker på hvad du føler over for hende. Måske kan i sammen finde ud af det og måske vil det hjælpe dig, hvis du kendte hendes følelser for dig.
 
Til sidst synes jeg også, du skal prøve at snakke med en god ven eller en anden veninde. Det kan sommetider være rart at snakke om det, på den måde kan du måske nemmere mærke hvad du selv føler.
 
Venlig hilsen
Andrè

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program