Nakkeost :(

brevkassespørgsmål

Nakkeost :(

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 3 måneder siden

Hey jeg er en dreng på 14. Det er fordi jeg har nakkeost nederst på min pikhovede og så vil gerne vide om hvis der er en sæbe jeg skal vaske mig med eller om der er en cream til at få det væk eller om jeg skal til lægen og om hun kan give noget til det eller noget andet:). Det er fordi jeg hører tit ordet nakkeost i klassen og at det er klamt og sårn noget tror også at det er hehe:) også fordi hvis man nu skal i seng med en pige og så hun ser det så kan hun jo tænke alt muligt. Håber i vil svare :) Og tak for den her hjemmeside ;D!!

Svar: 

Hej Du.

Godt du spørger når du tumler med spørgsmål.

God hygiejne er nøgle orderne når man taler om nakkeost. Er din penis´hud følsom, kan det være en fordel at anvende intimsæbe, som kan købes på apoteket eller i matas. Ellers er det fint at anvende alm. sæbe, det vigtige er at få forhuden godt tilbage og få vasket godt rundt om hovedet på penis. Og ikke mindst at få skyllet sæben ordentlig af igen. God hygiejne, er daglig vask af penis med sæbe.

Bliver det ved med at drille dig, syntes jeg du skal snakke med din far, eller en anden mand, som evt kan vise/forklare dig hvordan han holder penis fri for nakkeost, det kan nemlig godt være svær at lære.

Med hensyn til sex og nakkeost, du har da for sin vis ret, det lugtet ikke ret godt, men det kan altså holdes væk med daglig vask. Hvis det ikke er nakkeost, men fx svamp, kan det ikke holdes væk med sæbe, så skal der en speciel creme til som fås via lægen, og så må du der forbi. Men prøv at starte med daglig vask med sæbe og få skyllet den godt.

Med venlig hilsen

Anette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program