anoreksi

brevkassespørgsmål

anoreksi

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Hej. jeg jeg har haft anoreksi i 3 år og så har jeg taget rigtig meget på igen og jeg kan mærke at jeg er begyndt ikke at spise og jeg er aldrig sulten og jeg spiser kun frokost, er jeg begyndt at få anoreksi igen? jeg ved ikke hvad der sker med mig, fordi jeg føler mig tyk! hilsen mig

Svar: 

Hej med dig..

Hvor er det stærkt af dig, at du handler og skriver til os, når du kan mærke at du er begyndt at spise mindre igen og tænker på om du kan have fået anoreksi igen.

Du skriver, at du har haft anoreksi i 3 år og at du faktisk har taget rigtig meget på. Det er flot.

Anoreksi er en alvorlig sygdom og derfor er det super godt, at du er opmærksom på om tingene går som de skal. Anoreksi er også en sygdom som kan tage lang tid at komme helt over og du kan opleve perioder som nu, hvor du falder lidt tilbage i de gamle mønstre.

Derfor er det meget vigtigt at du tager det meget seriøst og reagerer. Det har du gjort ved at skrive til mig, men du skal også få det fortalt det til dine forældre og din læge. Det er de voksne omkring dig som skal støtte og hjælpe dig igennem den periode du er i lige nu.

Du er på vej ud på den anden side af anoreksien og selvom du oplever at det er svært igen, så skal du prøve at se det som et bump på vejen som du skal tage alvorligt og få hjælp til at komme over og så er du igen på rette vej.

Så få meldt ærligt ud til dine forældre og husk at du kan bruge vores chat her i cyberhus til at finde støtte og en voksen der gerne vil lytte..

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program