Det gør ondt.

brevkassespørgsmål

Det gør ondt.

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 12 år 12 måneder siden

Min kæreste er rigtig sød og vi har det godt sammen, men det som om han vil gøre mig jalouxe med at skrive alt mulig med hans bedsteveninde betyder rigtig meget osv... - han startede da han opdagede jeg skrev med min eks, men mig og min eks har ikke noget sammen vi bare rigtig gode venner og det han vist lidt sur over tror jeg. Men jeg synes det vildt irreterende og når jeg siger det til ham siger han det mig han elsker, men det så træls :(

Svar: 

Hej med dig..

Det lyder dejligt at I har det så godt sammen og at du synes han er rigtig sød.

Det kan godt være lidt svært, når ens kæreste er venner med en anden pige/dreng, fordi man kan blive bange for at miste sin kæreste til den ven/veninde.

Du kan mærke inden i dig, at din eks ikke betyder noget på den måde, men den følelse har din kæreste ikke. Derfor kan han godt blive lidt usikker og måske bange for at miste dig. Måske er det derfor han også gerne vil have en pigeven og gøre dig lidt jaloux.

Jeg kan godt forstå du synes det er ret ubehageligt og det er ikke okay at gøre hinanden jaloux med vilje.

Jeg synes I skal snakke sammen om det her med at have pige/drengevenner. Jeg tror din kæreste har brug for at høre, at du ikke kan li din eks på den måde og jeg synes du skal sige til ham, at du ikke synes det er så fedt, at han hele tiden skriver om sin veninde.

På den anden side skal du jo også acceptere at de to er venner, så derfor tror jeg I kan snakke om det her og finde en god måde at gøre det på, så I begge to kan beholde jeres ven uden at gøre hinanden jaloux. Det handler nemlig om at i begge to stoler på hinanden.

Hej igen

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program