Hm

brevkassespørgsmål

Hm

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 13 år 2 måneder siden

Hvordan kan man være så ond mod sig selv, at man skære i sig selv. og det faktisk skulle have været syet. og man så bare går rundt og gemmer det. Til det bliver for sent at få syet? Hvordan kan man være så dum at behandle sin krop så dårligt. Det er jo en krop der skal holde i rigtig mange år (måske) og nu for man bare et kæmpe ar :/ så er jeg jo bare sindsyg i hovedet, som jeg altid har været. Felicia.

Svar: 

Hej Felicia

Jeg kan godt forstå, at du syntes, at du er ond mod dig selv, når du har skåret dig. Det virker jo dumt udadtil, at ødelægge den krop, som man forhåbelig skal leve med i mange år, men det at du har skåret i dig selv, er ikke ensbetydende med, at du er sindssyg i hovedet. Tværtimod er det en måde at signalerer til omverden på, at du har det rigtig dårligt indvendig og har brug for hjælp til at komme videre.
Jeg vil derfor foreslå, at hvis du ikke allerede gør det, så skal du få snakket med en voksen, som du føler du kan have tillid til og som kan hjælpe dig videre i systemet. Det kan være din læge, dine forældre eller en helt tredje, som du føler du kan være tryg ved. Du har også muligheden for at skrive til chatten her på Cyberhus eller på hjemmesiden selvskade.dk, hvor du nederst på forsiden, kan klikke dig videre til chatrådgivningen, som har åben mandag til torsdag mellem 17-19
At du får et stort ar, bliver nok rigtig svært for dig at leve med i starten, men med tiden kan du lærer at accepterer det og historien bag det.
 Held og lykke fremover
Joan
Rådgiver  

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program