for tyk?

brevkassespørgsmål

for tyk?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 2 uger siden

Heii brevkasse. Jeg har før skrevet herind da i giver nogle rigtig gode svar. Jeg har et spørgsmål: Er jeg for tyk?? og hvis jeg er vil jeg gerne vide hvad jeg kan gøre for at blive tyndere. Jeg vejer: 55.5 sidst jeg vejede mig, og er: 162,5 cm høj og 13 år. Håber i vil svare. Kh. Line ps. dyrker ikke sport, men overvejer at starte til håndbold igen.

Svar: 

Hej Line

Godt du benytter dig af brevkassen, når du har brug for svar på et eller andet :)

Til dit spørgsmål om du er for tyk så nej, du er ikke for tyk. Du har en fin vægt i forhold til din højde. Du skal huske det vigtigste er ikke, hvor tynd man er eller hvad vægten siger, men om man spiser sundt og dyrker motion og har det godt med sig selv og sin krop. :)

Der er forskellige måder, man kan udregne om, man har en sund vægt på. De kan dog være misvisende, fordi de tal tit ikke tager højde for hvor meget dine muskler vejer, men når du ikke træner, så giver de et meget godt bud og du har en rigtig fin normal vægt. 

Jrg synes, du kan sørge for at få spist sundt, altså få din frugt og grønt dagligt og får bevæget dig lidt hver dag. Det kan f.eks. være at du cykler i skole, går eller løber en lille tur eller som du selv har tænkt på at starte til håndbold igen. 

Det er rigtig godt at få dyrket lidt motion i løbet af ugen, men jeg synes det vigtigste er, at det er noget du synes er sjovt. Så hvis du har lyst til at starte til håndbold igen, synes jeg da du skal gøre det.  Det er både sundt og sjovt og du kan være sammen med et hel hold der har samme interesse som dig. :)

Jeg håber du kunne bruge mit svar :)

Mvh Miriam

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program