Små bryster

brevkassespørgsmål

Små bryster

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 10 måneder siden

Hej cyberhus! jeg har én ting der irriterer mig rigtig meget.. jeg har utroligt små bryster :/ Førhen var jeg nogenlunde tilfreds med dem og kunne endda synes, at det var smukt og feminint, fordi det netop var karakteristisk for MIG. Og så har jeg desuden et meget stort, vildt og krøllet hår, som jeg på en eller anden måde synes "opvejer" det, da det også er meget karakteristisk - og så har jeg i det mindste noget, der fylder! Men med tiden er jeg blevet ked af min krop og mine bryster.. jeg kan knap passe en A70, det er faktisk kun en svag antydning af fedt og så brystvorter - intet andet. Det er mest efter, at jeg har fået en kæreste og er begyndt at dyrke sex. Han har aldrig sagt, at han ikke kan lide dem, men han fokuserer ikke så meget på dem og komplimenterer dem aldrig. Det er jo heller ikke rigtig til at tage fat i dem, man kan kun lige få fat i en lille smule med fingerspidserne.. Det er jeg også ked af - for egen nydelses skyld, altså. Jeg ville ønske, at der var noget at tage fat i. Og så passer min krop heller ikke sammen. Jeg har brede hofter, stor røv og store lår, og en meget flad mave og meget små bryster.. Det passer jo slet ikke sammen?! Jeg er fuldstændig "pæreformet", og det er ikke kønt. Desværre er det hele noget genetisk. Min mor har samme problem. Selvom vi løber, svømmer og træner på alle mulige måder, så er vores lår større end gennemsnittet. Jeg ved godt, at man skal elske sig selv, men alle ved, at drenge bedst kan lide store bryster - eller i hvert fald bare almindelige bryster. Ingen dreng ligefrem ØNSKER sig en kæreste uden bryster! Men hvis jeg absolut ikke kan få større bryster, så ville jeg bare ønske, at min krop passede sammen, så det så mere naturligt ud.. Jeg har ikke noget egentligt spørgsmål.. kunne bare godt tænke mig respons på én eller anden måde. Hvad kan jeg overhovedet gøre ved det? Skal jeg bare være tilfreds?

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have luft for dine tanker og bekymringer omkring dine bryster og det er godt, at du skriver her til brevkassen, så du kan få respons fra en voksen.

De fleste piger fokuserer rigtig meget på deres egen krop og hvordan de ser ud, når de får deres første kæreste, så det er helt almindeligt, at du nu begynder at tænke over, hvordan din krop er formet.

Jeg ved ikke, hvorfor din kæreste ikke komplimenterer dine bryster og ikke er så opmærksom på dem, men det kan du jo spørge ham om. Du kan også vise ham, at du gerne vil have, at han skal tage på dem. Når I har sex, kan du for eksempel tage hans hænder og føre dem hen på dine bryster eller føre dine bryster hen til hans ansigt. Så får du det, som du gerne vil have det. Det er jo ikke sikkert, det er noget, han tænker over.

Du skriver, at alle drenge bedst kan lide store eller almindelige bryster. Der er jeg helt uenig. Alle drenge foretrækker noget forskelligt, men du har helt ret i, at drenge snakker meget om store bryster. Jeg tror dog, at nogle drenge bare snakker med og egentlig ikke bryder sig om store bryster.

Det bedste råd, jeg kan give dig, er, at du skal acceptere din krop, som den er. Du skriver, at dig og din mor har samme form og så er der nok ikke så meget at gøre ved det. Og hvorfor også ændre det? Du nævner jo også selv, at det er karakteristisk for lige præcis dig og du selv har syntes, at du har en smuk krop. At du nu har en kæreste, som er vild med dig og din krop, bør jo overbevise dig endnu mere om, at du har en smuk krop og ikke det modsatte.

Venlig hilsen Jane

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program