STOP SÅ!!!

brevkassespørgsmål

STOP SÅ!!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hej cyberhus Jeg er ikk sikker på det er det rigtige sted jeg skriver men nu bliver det her. Da jeg skulle køres fra kirken og hjem til min fest havde min storebror arrengeret at en af hans venner skulle komme og hente mig og de kom to. De havde aftalt med mine forældre at de ville give fotografen så vi kørte ud i en skov hvor billederne skulle tages. Jeg kom der ud uden min storebror og uden telefon ( der var ikke plads til min storebror i bilen så han kørte med gæsterne hjem) og der kom ingen fotograf isteddet for det endte de med at være voldige og seksuelle over for mig. Jeg fik den i skeden, munden og røven. Efter det kørte vi tilbage til festen og jeg VIL ikke sige det til nogen havde bare brug for at få det ud da jeg har det svært. Siden har de to venner brugt mig voldigt og seksuelt rigtig MANGE gange i hvertfald LANGT over 20. De kan fx ske hvis jeg er i byen med en veninde og får en SMS om at de lige skal have et blowjob ellers vil de slå mig så hårdt at jeg vil blive lagt i respekrater og hvad de nu ellers kan finde på at true med, de ender med at jeg bliver nødt til at sige til min veninde at jeg lige skal hente noget ved min mor og det tager lige en halv time og andre dårlige undskylninger for at komme hen til dem.

Svar: 

Hej med dig...

Det er rigtig godt du skriver herind, fordi du skal gå alene med det her. Det er meget forkert og ulovligt det de to drenge gør.

For at du kan få det bedste svar, har jeg sendt dit spørgsmål over i brevkassen "Når det gør ondt inderst inde", fordi her har de mere erfaring i at hjælpe børn og unge der har været udsat for voldtægt. Du kan finde deres svar der, inden for maks 10 dage.

Jeg vil også anbefale dig at kigge forbi chatrådgivningen, for her kan du komme til at chatte anonymt med en voksen hurtigere. Måske ville det være rart for dig.

Venlig hilsen

Erroll - Cyberhus

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program