sex

brevkassespørgsmål

sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

hej jeg vil godt have sex med min kæreste og det vil hu også men vi hved ikke hvordan man gør kan i hjælpe mig og min kæreste

Svar: 

Hej med dig

Det er også et rigtig godt spørgsmål og jeg kan godt forstå du spørger, hvis det er helt nyt for jer, for en dreng og piges kroppe, er meget forskellige.

Først og fremmest er stemningen noget af det vigtigste for, at det skal blive en succes. I skal sørge for og være et sted i kan slappe helt af og have det hyggeligt. F.eks. selv hjemme med noget roligt musik. Stemningen er med til, at få jer til og slappe af, så du lettere kan få din penis op i hendes skede.

Men inden det sker, er det meget vigtig med et forspil, hvor i lærer hinandens kroppe, at kende. I kan ligge jer sammen helt nøgne og lege med hinandens kroppe for, at finde ud af hvad i godt kan lide. Det er også meget godt, hvis i fortæller hinanden hvad i godt kan lide, der bliver rørt på jeres egen krop. Når i føler jer helt klar, er det meget vigtigt du sørger for, at hun er helt våd i skeden, så i kan få noget derop uden de store problemer. Så kan i starte med, at stikke en finger op i hendes skede, så hun bliver varmet op til, at kunne få noget op som er i størrelse med din penis. Når i begge syntes det virker til, at være klar kan i prøve og indfører din penis, men hvis en af jer siger stop, skal i respektere det og stoppe.

Hvis man siger stop er det ikke ensbetydende med man ikke elsker og holder af en, men det er en rigtig stor ting og det kan være i ikke føler jer helt klar, når først i prøver.

Ud fra hvad du skriver lyder det til, at du ikke helt ved hvor skeden er. Men jeg tror, at hvis i giver jer tid til, at kigge og lærer hinandens krop og kende, så er i ikke i tvivl længere.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program