er jeg homo??

brevkassespørgsmål

er jeg homo??

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 8 måneder siden

jeg elsker fisse og patter og elsker at slikke fisse er jeg så homo???????

Svar: 

Hej

Ja, det er et rigtigt godt spørgsmål. Jeg kender ikke svaret på om du er homo eller ej, men der er stor forskel på om du tænder på fisse og patter, og så om du rent faktisk er homoseksuel.

Først vil jeg gerne minde dig om at du er 14 år, hvilket gør at du er under den seksuelle lavalder, og så er det ikke tilladt ifølge loven at dyrke sex. Loven siger at man skal være 15 år, eller over, for at det er tilladt at dyrke sex.

Derfor kunne det være smart hvis du vidste lidt om homoseksuelle og om seksuelle fantasier. Så kan du se forskellen og mærke efter om det er dig.

1. At være homoseksuel betyder at man har lyst til et menneske af samme køn som en selv, en mand som har lyst til andre mænd, og en kvinde som har lyst til andre kvinder. Det er en helt naturlig ting at være, og det er endda muligt at blive gift som homoseksuel i kirken. Men at være homoseksuel handler ikke kun om sex, altså fisse og patter. Det handler også om følelser, at være forelsket eller føle kærlighed for et andet menneske, måske en kilden i maven når du ser en sød pige.

2. Du har har en ung alder hvor det er helt normalt at du eksperimenterer med frække tanker, altså seksuelle fantasier. Det er faktisk noget man gør hele vejen igennem livet, men specielt for unge mennesker er det normalt at eksperimentere om man er til drenge eller til piger. Nogle mennesker vælger endda at kunne lide både mænd og kvinder, og så er det lige pludselig at være biseksuel.

Så om du er homoseksuel eller om du eksperimentere med seksuelle fantasier, det er noget du kun selv kan svare på. Men en rigtig god idé er at læse denne artikel, så du kan få et billede af hvad homoseksualitet er, og hvordan man kan mærke om man er homoseksuel.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program