Hvordan tager man det første skridt

brevkassespørgsmål

Hvordan tager man det første skridt

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 2 måneder siden

Hej:) Jeg var til en fest nytårsaften og mødte en fantastisk pige, som jeg ikke kendte. Vi havde en virkelig god kemi. Min ven sagde, at pigen var meget genert og ville gerne kysse mig, men ikke bare var for genert. Jeg havde dog det samme problem. Selvom jeg vidste, at hun var lun på mig, vidste jeg ikke hvordan jeg skulle tage det første skridt... Så mit første spørgsmål er, hvordan tager man det første skridt. Og ikke noget med bare gå hen og kysse hende ude i det blå., men mere at skabe stemning til det. Mit andet spørgsmål er om hvordan jeg skal invitere hende ud. Har nemlig hendes facebook. Hilsen 16 årig dreng:)

Svar: 

Hej 16 årige dreng.

Det lyder da rigtig dejligt, at du har mødt en pige, som du godt kan lide og det lyder til, at hun også syntes du er sød. Det kan være rigtig svært, at tage det første skridt, så jeg kan godt forstå, at du ikke helt ved hvad du skal gøre, og derfor er det godt du skriver her.

Jeg syntes du har gjort dig nogle gode overvejelser i forhold til ikke bare at gå hen og kysse hende, men at du gerne vil skabe en stemning omkring det. Det tror jeg er en rigtig god måde at gøre det på.

Du skriver at I begge to er ret generte og det er meget naturligt, at man kan blive genert, når man møder en som man godt kan lide. Men jeg tror den bedste måde, at skabe en god stemning på, er at man lærer hinanden lidt bedre at kende. Så hvis du til en fest en anden gang, møder en som du synes er sød, kunne det måske være en god idé, hvis du kunne komme til, at sidde ved siden af hende eller stå i nærheden af, så du har mulighed for, at komme til at snakke med hende. Du kunne f.eks. prøve at spørge hende, hvad hun godt kan lide at lave i fritiden, eller hvilken musik hun kan lide. Det kunne jo være, at I kan lide nogle af de samme ting og så har I noget at snakke om.

Du spørger hvordan du skal invitere hende ud og jeg syntes det ville være en rigtig god idé, at skrive til hende på facebook, når nu du har hendes profil. Jeg tror hun ville blive glad for og smigret over, at du gerne vil invitere hende ud. Du kunne måske skrive til hende, at du så hende til festen og gerne vil lære hende bedre, at kende. Når nu I ikke kender hinanden særlig godt, kunne det måske være en god idé, at invitere hende i biografen eller på cafe. På den måde tror jeg det er ville være lettere, at lære hinanden bedre at kende og finde ud af hvordan I har det med hinanden.

Jeg håber du kan bruge mit svar og ønsker dig held og lykke med pigen.

Mange hilsner
Majbritt

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program