hjælp

brevkassespørgsmål

hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 2 måneder siden

hva så køre det her køre det sku ikk, jeg ligeglad men så alligevel ikk, jeg hader mine forældre hader dem tror det vill være dejligt med et andet sted at bo

Svar: 

Hej med dig...

Ja det kører nok lidt op og ned for de fleste, men fedt at du får skrevet ind og spurgt til hvad du kan gøre, når der er noget du er utilfreds med.

Nu skriver du ikke så meget og jeg ved ikke hvorfor du hader dine forældre. Om de har gjort noget specielt som du hader dem for, om der er nogle ting du ikke får lov til og som du synes er latterligt, eller om det bare ikke lige kører så godt for tiden.

Hvis man gerne vil flytte hjemmefra og er 15 år, så skal du og dine forældre enten være enige og finde en god og sikker løsning for dig. Måske bo hos noget andet familie i en periode. Og hvis I ikke kan blive enige, så skal din kommune ind og finde ud af om du har det så dårligt, at de vil hjælpe dig med at finde et andet sted at bo. Så man kan ikke bare få lov til at flytte hjemmefra, hvis forældrene ikke vil have det.

Så to forslag nu... Det ene er enten at skrive til brevkassen igen eller også besøge chatten her i cyberhus. Her sidder der også voksne rådgivere som du anonymt kan fortælle lidt mere og få flere svar og råd fra.

De andet er, at få snakket det igennem med din mor og far og se om I kan blive enige om et eller andet og løse jeres problemer derhjemme.

Håber det svarer på dit spørgsmål.

Venlig hilsen
Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program