konfirmation

brevkassespørgsmål

konfirmation

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 11 måneder siden

hej, jeg skal snart konfirmeres, og jeg har for lang tid siden farvet mit hår lyst, jeg har rigtig karamel farvet hår. Så for et halv år side var halvdelen af mit hår karamel farvet og det nederste af mit hår var lyst, så fik jeg striber i hos frisøren.

Og i går 14 dage før min konfirmation fik jeg striber i igen, men det blev ikke særlig pænt, jeg vil gerne have farvet mit hår mørkt, men min mor har ikke så mange penge og jeg syntes at det er synd, for hun har brugt mange penge på min konfirmation og sådan, men jeg syntes bare ikke at det er pænt, og jeg vil gerne se pæn ud på min store dag, men jeg hader at såre min mor, og vi har virkelig ikke mange penge.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, såre min mor og få farvet mit hår mørkere, men det ved jeg jo heller ikke om det bliver pænt, håber snart at I svarer mig, det er jo snart.. hisen mig

Svar: 

Hej

At blive konfrmeret er en stor dag, selvfølgelig vil du gerne se pæn ud.

Det er rigtigt, at du ikke kan være sikker på hvordan det kommer til at se ud når du farver det. Hvis man vil have farvet håret billigt, kan man gøre det selv. Der er masser af gode hårfarver, der kan købes forskellige steder. Det kan være en måde at gøre det på, hvis i ikke har så mange penge. Det er selvfølgelig også lidt mere usikkert hvordan resultatet bliver.

Det vil være en god ide at snakke med din mor om det. Du behøver ikke såre hende hvis du bare fortæller hender det, som du har fortalt det til mig. At du rigtig gerne vil have håret farvet, men at du forstår hvis der ikke er penge til det. Måske kan i finde en løsning sammen.

Det lyder også til at du sætter meget pris på din mor og det hun gør for din konfirmationsfest. Det vil hun blive glad for at høre.

Jeg håber du får en god konfirmation.

Venlig hilsen Denise

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program