igen

brevkassespørgsmål

igen

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 14 år 6 måneder siden

Hej igen. Jeg har lige et spørgsmål til hvis man skal have fat i sin sagsbehandler, og man har haft kontakt med hende før, og så stoppet det begrund af man ikke behøves. Kan man så bare ringe op til den samme sagsbehandler, eller hvis man nu ikke tør det, Kan man så ikke finde hendes mail et sted ude på internetet, Og kan man godt tage kontakt til sin sagsbehandler igen, uden ens forældre for det at vide eller bliver sure. Hilsen M.

Svar: 

Hej M..

Ja, det kan du godt. Alle har en sagsbehandler, men nogen får aldrig brug for den person, andre bruger personen en gang imellem og andre har meget brug for personen. Det er meget forskelligt. Derfor kan du sagtens ringe til hende igen, det er helt normalt...

Hvis du alligevel ikke rigtig tør og hellere vil skrive til hende, så kan du enten finde hendes mailadresse på din kommunes hjemmeside eller ringe til din kommunen. I omstillingen vil de kunne give dig hendes mailadresse.

Om dine forældre får noget at vide, er din sagsbehandler der afgøre det. Derfor synes jeg du skal spørge hende i telefonen eller i mailen om hvad hun mener om det og så vil hun kunne forklare dig det?

Jeg synes det er en godt at du på den måde opsøger din sagsbehandler og på den måde søger hjælp. Hvis du har brug for mere hjælp fra Cyberhus, kan du skrive til mig igen, men ellers er det også en god ide at komme i chatten her i Cyberhus. Her sidder der voksne som også vil hjælpe og du kan være anonym.

Venlig hilsen

Erroll

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program