fed tyk

brevkassespørgsmål

fed tyk

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 14 år 4 måneder siden

hej jeg er en pige på 13 år. jeg syntes selv jeg er tyk. men min sundheds plejeske syntes ikke jeg er for tyk. jeg føler at alle hader mig fordi jeg er tyk. især min plejeamilie. og min plejesæster er altid sur på mig uden grund, hun er nok sur på mig fordi jeg er tyk sådan føler jeg det. og min plejefamilie ved godt at jeg går dunt og siger jeg er tyk osv. men de syntes ikke jeg er tyk men jeg føler bare de siger det for ikke at gøre mig ked af det? jeg dyrker ret meget sport. og spiser aldrig slik??? og spiser så lidt mad som jeg nu kan. jeg ved godt det ikke er sundt. men jeg ville bare ønske at have en flad mave i stedet for at have to mmå deller midt på maven jeg tager mave bøjninger 30 hver aften for et håb om en flader mave. men jeg får det bare aldrig? jeg er bare så dele fed... alle hader mig, men her i julen skulle jeg hjem til min mor og holde jule aften, min mor blev forskrækket fordi hun syntes jeg har tabt mig alt for meget. og jeg kan ikke forstå hende fordi, jeg vejer det samme som jeg altid har gjort? ellers siger hun det bare fordi at jeg skal blive ved med at tabe mig fordi hun nok syntes jeg er for tyk og grim. alle hader mig jeg har ingen venner. ikke engang nogen i skolen. det er nok fordi jeg er så tyk og grim. og alle hader mig de inogere mig alle sammen..... hjælp hvad skal jeg gøre???? og jeg vil ikke have anoreksi, jeg vil bare ligge mig til at dø?

Svar: 

Hej med dig

Jeg synes det er super godt, at du skriver til Cyberhus og til vores brevkasser. Du tænker meget over det her med din krop og din vægt og det er tydeligt for mig, at du har brug for en voksen der kan hjælpe dig.

Derfor synes jeg også det er vigtigt du får den rigtige voksen. Min brevkasse handler mere om gode ideer til kost og motion og derfor har jeg sendt dit spørgsmål over til brevkassen "når det gør ondt inderst inde". Her sidder der voksne som bedre kan hjælpe dig. Du kan læse svaret der inden for den næste uge..

Venlig hilsen

Eva

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program