Hjælp!!! Bedste Veninde

brevkassespørgsmål

Hjælp!!! Bedste Veninde

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 14 år 2 uger siden

Ja, mine to bedste veninder siger jeg skal vælge imellem dem og kan bare ikke vælge. Jeg elsker dem så højt!!! Hjælp:(

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder ikke rart at dine veninder beder dig vælge imellem dem. Og du elsker dem begge højt, så jeg kan godt forstå du beder om hjælp. Og jeg har et forslag til dig.

Jeg ved ikke hvad der er sket, siden de beder dig vælge imellem dem. Men jeg forestiller mig at de måske ikke kan lide hinanden eller de er blevet uvenner. Og så har de måske ikke lyst til at dele dig mellem hinanden. Og det er ikke en rar situation for dig.

Jeg synes ikke du skal vælge imellem dine veninder. Du må gerne have begge dine veninder, selvom de måske ikke kan lide hinanden.

Mit forslag er at jeg synes du skal snakke med dine veninder om hvad der er sket og hvorfor de synes du skal vælge. Det kan være svært, men jeg synes det er en god ide at prøve. For det er vigtigt at du ikke føler dig som en lus imellem to negle. Og du kan prøve at fortælle dem, hvor svært det er for dig og at du ikke har lyst til at vælge imellem dem. 

Hvis du synes det ikke går som du gerne vil, eller du føler at du allerede har prøvet at snakke med dem om det, så synes jeg du skal prøve at snakke med din mor og far om det. Dine forældre kan også hjælpe dig lidt på vej og snakke med dig om det der sker.

Ellers er der også en voksen i chatten, som gerne vil lytte og snakke med dig. Chatten har åben mellem kl. 14-19 mandag til torsdag.

Mange tanker

Bibi

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program