hvor meget skal man ca. veje??

brevkassespørgsmål

hvor meget skal man ca. veje??

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 13 år 10 måneder siden

hej cyberhus hvor meget skal man cirka veje i 12 års alderen. ?? hilsen mig :)

Svar: 

Hej med dig.
 
Det er et godt spørgsmål du stiller, og faktisk er det meget svært at svare på, fordi vi alle er meget forskellige. Særligt omkring din alder, hvor kroppen udvikler sig meget. Nogle er høje og tynde, andre lave og mere kraftigt bygget. Nogle har store muskler og andre har ikke så store muskler. Nogle af dine veninder har måske udviklet kvindelige former med bryster, mens det først kommer lidt senere for andre. Det er alt sammen helt normalt.
 
Når man er 12 år skal man altså ikke være så fokuseret på sin vægt eller sine spisevaner, fordi kroppen ændrer sig så meget. Det vigtigste er, at du spiser helt almindeligt med forskelligt mad, så du kan vokse og udvikle dig. Det vil sige både kartofler, salat, brød, ost, frugt og hvad I nu laver hjemme hos jer.
 
Så man kan ikke sige at en 12 årig skal veje noget bestemt. Hvis du er i tvivl om du vejer for meget eller for lidt, så synes jeg du skal prøve at snakke med din mor og far, fordi måske kan det være rart at snakke med dem, hvis du tænker meget på det.
Jeg håber du kan bruge mit svar.
 
Venlig hilsen Christine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program