Blowjob

brevkassespørgsmål

Blowjob

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 13 år 9 måneder siden

Hej brevkasse:) jeg er en 17 årig pige som har en dejlig kæreste , det er bare det at han gerne vil have et blowjob og jeg tør godt give ham et og sutte på ham og slikke. Men jeg er bange for om der kommer en masse sperm ud i munden på mig og om hvordan det smager , han har gjort alt for mig men jeg er ikke helt sikker på St give ham et . Og er det rigtigt at mænd godt kan lide at man også slikker på deres kugler?

Svar: 

Hej pige 17 år

Tak for de fine spørgsmål

Jeg vil starte med at fortælle dig, at det er helt almindeligt at være lidt bange og nervøs for at få en masse sperm i munden første gang, både fordi man ikke ved hvordan det smager og ikke har en ide om hvordan det er at have i munden, nogle kan lide det og andre bryder sig mindre om det.

Sperm kan variere i smag og konsistent, det kan bla. afhænge af hvad fyren har spist. så hvis du oplever den ene dag at det ikke smager så godt kan næste dag sagtens være anderledes. 

Hvis du ønsker at ekspermintere med at give din kæreste et blowjob, så kan det være en god ide at du fortælle din kæreste, at han gerne må sige til lige inden han får udløsning, så du er lidt forberedt, hvis ikke du kan lide smagen, så lad det rende ud af din mund og hav måske noget at drikke og lidt papir i nærheden. Hvis ikke du ønsker at få det i munden, kan du lige inden udløsning, give ham et handjob.

Det er helt rigtigt at nogle mænd godt kan lide at man slikker deres kugler, kuglerne er meget følsomme, derfor er det vigtigt at man ikke bidder eller kradser i dem men istedet tager sig god tid.

Mange Hilsener

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program