hvordan?

brevkassespørgsmål

hvordan?

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 13 år 7 måneder siden

Hej. Jeg læste at man kunne blive frivillig på cyberhus. Men kan man godt nøjes med at være frivillig hvor man sidder på nettet og snakker med folk? Altså hvor jeg sidder hjemmefra? Eller skal man være i selve Cyberhus? Jeg bor et godt stykke væk fra Cyberhus, men vil meget gerne være frivililg i fx. chatrådgivningen osv. mvh. mig

Svar: 

Hej,

Dejligt du er interesseret i at være frivillig og vil være med til at hjælpe Cyberhus. Vi er lige nu 80 frivillige medarbejdere der hjælper :-)

Du kan godt sidde på afstand via nettet og være frivillig. Dog kan du ikke være frivillig i chatrådgivningen, da alle frivillige rådgivere chatter fra vores rådgivningslokale. Her arbejder de tæt sammen med en af vores lønnede koordinatorer, og der er en høj grad af etik omkring hver samtale.

Alle der er frivillige i chatten har en pædagogfaglig baggrund eller er studerende som lærer, pædagog, socialrådgiver eller psykolog.

Men der er andre frivillige medarbejdere som hjælper til med f.eks. at skrive artikler, blogindlæg eller med at skabe opmærksom omkring Cyberhus. Det arbejde kan du gøre via nettet. 

Det er forskellige måder at være frivillig på, alt efter om du er over eller under 18 år. Det kan du læse mere om her på linket. Her kan du også tilmelde dig som frivillig. Du vil derefter blive kontakte af en af vores koordinatorer omkring hvilke opgaver der passer dig.

Du skal være meget velkommen :-)

Bedste hilsner herfra,

Anni M
Cyberhus 

 

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program