Problemer

brevkassespørgsmål

Problemer

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Jeg har en del problemer der hjemme som er noget med jeg har sagt til min søster at jeg er blevet slået af min mors kæreste Fordi jeg var uartig ved godt at det var lidt min egen skyld men voksne må ikke slå børn og da jeg kan sige jeg er et barn har ikke skrevet alder fordi at det synes jeg skal være anonymt Jeg synes det er rigtig træls vi har også lige fået en hund og hvis jeg skal flytte hjem til min rigtige far er jeg bange for at mine mor og min mors kæreste går ned til dyrelægen og får den aglivet min hund eller at de sægler den den betyder utrolig meget for mig Mine forældre er sure på mig og siger jeg er dum fordi jeg har sagt det til min søster så har hun sagt det videre til min far og så har han sagt det til min halv søster og så er de bare blevet sure på min mors kæreste og vil ikke besøge os mere jeg vil også gerne selv flytte derfra sådan jeg kan bo ude ved min rigtige far kommer ved min rigtige far 2 gange på en uge fredag og lørdag og så også en lille smule af søndagen men det er ikke ret meget det her er rigtig træls

Svar: 

Hej med dig..

Jeg synes det er rigtig godt du skriver herind, fordi du har nemlig helt ret. Man må ikke slå børn, ligemeget om du har været uartig. Det er slet ikke okay at din mors kæreste har gjort det og det er slet ikke din skyld. 

Jeg kan godt forstå det er en rigtig træls situation, og at du er usikker på hvad du skal gøre nu. Du holder meget af din hund og du er bange for om din mor og hendes kæreste gør noget ved den, hvis du for eksempel vil flytte ned til din far.

Det håber jeg ikke de gør, fordi jeg kan godt høre at du holder meget af din hund.

Jeg er lidt usikker på om din far er sur på dig, men jeg synes du skal prøve at snakke med din ham om det her igen. Fortæl ham hvad du overvejer og tænker, og at du heller ikke har lyst til at miste dn hund.

Det vigtigste er at din mors kæreste ikke får lov til at slå dig mere. Så hvis du ikke synes at tingene bliver bedre, og at i finder en løsning som du også er glad for, så synes jeg du skal prøve at komme på chatten her i Cyberhus. Her kan du anonymt chatte med en voksen og her kan du forklare lidt mere om hvordan det går og hvordan din snak med din far gik.

Så kan du og den voksne i chatten finde ud af hvad du kan gøre bagefter.

Jeg håber i finder ud af det derhjemme...

De bedste hilsner

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program