hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål

hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej Cyperhus. Jeg har noget sammen med en dreng som jeg først havde skrevet lidt med. Nu er vi så begyndt at mødes og han har nu spurgt om jeg har lavet noget med nogle.. Jeg fortalte så at jeg engang for lang tid siden, inden jeg havde mødt ham havde fået finger og kysset med 2-3 stykker.. Han blev lidt sur, men dagen efter undskyldte han og sagde at det bare var fordi han let blev jaloux og at det bare kom som et chok på ham.. Han fortalte at han næsten ikke kunne sove uden billeder af mig og allemulige andre dukkede op og at han hverken vil miste mig eller leve med det der.. Jeg kan virkelig godt lide ham, og vi skal have en snak om det næste gang vi er sammen har jeg lovet.. Men problemet er bare, at jeg ikke engang selv ved, hvordan jeg skal tackle det.. Jeg aner ikke hvad jeg skal sige, og jeg vil jo gerne bare have han på en måde kan "glemme" det eller i det mindste forstå... Håber i kan/vil hjælpe mig, da jeg virkelig ikke ved hvad jeg skal gøre.. På forhånd tak.. Mvh :-)

Svar: 

Hej med dig

Det er dejligt for dig, at du er begyndt at få noget sammen med en fyr, og det virker bestemt som om I begge kan lide hinanden : )

Med din beskrivelse af ham, kunne det faktisk godt tyde på at han vil noget seriøst med dig, og det er derfor han reagerer som han gør på din fortid. Der er nogen som kan have svært ved at tackle deres kæreste, eller en de er tæt knyttet til, har lavet noget med nogle andre tidligere.

Det er vigtigt du ikke føler skyld over det du har lavet tidligere, for det er der intet galt i.

Jeg tror der kan være en eller to grunde til han reagerer, som han gør:

-  Han føler sig mindre speciel, fordi du ikke har ”ventet” på ham, og at han bare er den næste i rækken. Han havde måske håbet, at han var den første du ville være intim med.

- Han kan føle der er noget at leve op til, fordi han måske ikke har prøvet ligeså meget som dig, og at han derfor mener han er bagud, og vil skuffe dig.

 Når I mødes igen, er det vigtigt du gør det klart for ham, at det du har lavet tidligere, ikke har noget med ham at gøre, og at han bliver nødt til at acceptere det, for ellers kan I få problemer med, at få jeres forhold til at fungere.

Måske betyder ham her mere for dig, end de andre fyre du har været sammen med. Fortæl ham det endelig så, for det er sådan noget der vil få ham til at føle sig speciel. Det er også godt hvis du gør ham opmærksom på, at det og være sammen med ham er noget helt andet, og meget bedre, end det var med de andre. Du kan evt. selv finde på flere søde ord til ham, i hvert fald er det vigtigt for ham, at han får følelsen af du kan lide ham, og at han betyder noget for dig. Så vil han højst sandsynligt med tiden bedre kunne acceptere din fortid, når han kan mærke han er vigtig for dig : )

Jeg håber du kan bruge rådene

Mvh Julie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program