behåring

brevkassespørgsmål

behåring

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej cyberhus. Jeg er en dreng på 15 år, som der har meget kropsbehårining. Jeg har specielt meget på benene og i skidtet. Det på benene gør ikke så meget, men det jeg er mellem benene dækker over et meget stort område. Normalt bruger jeg skraber, men jeg vil gerne ha at det ikke kommer igen. Mit sprøgsmål er så: Ville det hjælpe hvis jeg hev dem af så hårsækken kom med op? Kan håret så vokse ud igen? Har prøvet at hive nogle at dem af og jeg syntes ikke at det gør specielt ondt. Det tager bare lang tid fordi der at der er så meget. På forhånd tak for svaret.

Svar: 

Kære dreng 15år.

Takker for dine spørgssmål til Cyberhus.

Man kan sagtens bruge en skraber til at fjerne kropsbehåring med, det er effektivt og nogenlunde smertefrit og hurtigt. Der sker dog det, at der ofte kommer flere hår når man begynder at barber sig på kroppen.

Du har fat i noget af det rigtigt med at hive hårene op fra hårsækken. Dels er hårene længere tid om at gro ud igen og der vil blive færre hår. Men det er en meget stor opgave du sætter dig selv på hvis du vil fjerne hårene selv. Man kan få hårene vokset væk. Der er nogle mennesker som har specialiseret sig i at vokse håret af vore kroppe. Voksning af kroppen foretages ofte på skønhedssaloner. Du kan kontakte en´og høre dem hvad det går ud på. Jeg kunne forestille mig at det nok er lidt dyrt- jeg kender dog ikke prisen.

Du kan også vælge at lade håret i skridtet være som det er. Det er sådan du er skabt og det passer sikkert lige nøjagtigt til dig. Der er så meget fokus på kropsbehåring og jeg tror vi er blevet alt for glatte og ens! Det er bare min holdning!

Bedste hilsner Mette.

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program