sluge?

brevkassespørgsmål

sluge?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 9 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg er en pige på 15, der gerne vil give min kæreste en speciel fødselsdagsgave, når han bliver 16. Jeg synes det er en rigtig kærlighedserklæring at give sin kæreste blowjob og så sluge og slikke ren, så det vil jeg rigtig gerne, og jeg tror han vil blive glad. Han skal selvfølgelig også have en rigtig gave. Men jeg har ikke prøvet det før, og min bekymring er, hvordan det smager. Hvis det nu smager så slemt, at jeg brækker mig, er det jo ikke nogen god oplevlese, og det ville også være synd for ham. Der er ikke nogen af mine veninder der har prøvet blowjob, så dem kan jeg ikke få råd fra. Måske kan en pigerne fra brevkassen hjælpe. Hvordan smager sæd? Er det ufarligt at synke? Risikerer man at kaste op? Håber I kan hjælpe. På forhånd tak for svar. Knus fra M.

Svar: 

Kære M

Dejligt at du skriver ind til Cyberhus

Det er skønt og dejligt at du gerne vil glæde din kæreste, det er en stor kærlighedserklæring i sig selv.

Blowjob

  • Smagen er meget forskellig, det kan afhænge af hvad din fyr har spist, men også omkring din fyr`s hygiejne. Det er svært at beskrive hvordan sperm smager fordi ens oplevelse er ofte meget forskellig, nogle bryder sig bestemt ikke om det, andre har slet ikke noget imod det, men husk smagen kan være forskellig fra gang til gang.
  • Det kan være en god ide lige at sige til din kæreste, at han godt lige må sige til inden han kommer, så bliver du ikke overrasket
  • Når du sutter din kæreste`s penis, kan det være en god ide at tage din højre/venstre hånd omkring og køre den med op og ned mens du giver et blowjob, så har du selv kontrollen og på den måde vil du ikke opleve at penis er tæt på din hals og du oplever at du får en "opkast" fornemmelse. 
  • Det er okay ikke at sluge, du kan have noget papir i nærheden og så bare lade det rende lidt ud ved siden af munden.
  • Det er helt ufaligt at sluge, sperm indholder en masse proteiner, vitaminer og mineraler.

Det er kun fantasien der sætter grænsen, spørg ind til om han kan lide det du gør, forsøg dig frem, det eneste du skal huske det er at undgå at bruge tænderne:)

Jeg vil lige slutte af med at sige at det kun er noget du skal gøre, fordi du har lyst og er nysgerrig og derfor ikke kun for at gøre ham glad.

Knus Sascha

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program