Kan jeg være blevet gravid?

brevkassespørgsmål

Kan jeg være blevet gravid?

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 12 år 9 måneder siden

Hej hej... Jeg har fået p piller i 2 år nu. Min mens var blevet regelmæssig da jeg fik pillerne. Og jeg fik dem fordi jeg fik kæreste på da jeg var 16. Her for 3 måneder slog ham og jeg op og så stoppede jeg med at spise pillerne for nu skulle vi ikke have sex mere. Men så her inden for den sidste måned har vi set lidt til hinanden igen og også været i seng sammen flere gange. Uden kondom! Ved godt det var dumt! Jeg nåede at få mens én gang efter jeg stoppede med p-piller og nu er det 5 uger siden jeg fik den mens. Tror du jeg Kan være blevet gravid eller hvorfor kommer den fucking mens ikke....? HJÆLP!

Svar: 

Hej med dig!

Det er rigtig fornuftigt, at du har taget p-piller mens du havde en kæreste, og jeg kan også godt forstå, at du er stoppet efter at I er slået op. - Jeg behøver vist ikke sige, at I burde have brugt kondom, da I gik i seng sammen efter, at du var stoppet med p-pillerne, det lyder som om, du godt ved det... ;-)

Ja, du kan godt være blevet gravid. Menstruationen udebliver, hvis man er blevet gravid, men den kan også godt udeblive af andre årsager. Det kan være hvis man ændrer kosten, motionsvaner eller bekymrer sig meget. - For eksempel over om man er blevet gravid. Det er derfor ikke sikkert, at du er gravid, men du kan kun finde ud af det ved at bruge en graviditetstest. Dem kan du købe på apoteket eller i et supermarked, de er typisk oppe ved kassen. Man skal tisse på testen, og så måler den, om der er graviditetshormon i urinen. Du kan læse nærmere om det i indlægssedlen. Hvis du er blevet gravid, skal du bestille en tid hos din læge, så I kan snakke sammen om, hvad du skal gøre.

Jeg krydser fingre for dig!

Kærlig hilsen Christine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program