Spiseforstyrelse

brevkassespørgsmål

Spiseforstyrelse

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 12 år 9 måneder siden

Hej :) Jeg har de sidste tre år haft et relativt anstrengt forhold til mad og her de seneste seks måneder er der for alvor gået dominoeffekt i det. Jeg er begyndt at undgå mad så vidt det er muligt. Kan ikke spise uden at jeg har forberedt mig mentalt til det! Jeg har den sidste uge kommet til at spise tre gange hvor jeg ikke havde givet mig selv lov, og det ende med at jeg gik ud på toilettet og fil "renset ud" Jeg drikker afførende te og tænker næsten kun på mad og vægt hele tiden. Min mor ved til dels hvordan jeg har det. Jeg går til psykolog 1 gang om måneden hvilket er alt for lidt. Men vi kan ikke få mere af kommunen da jeg endnu ikke viser alvorlige/tydelige fysiske tegn. Jeg har på en måned tabt mig 7½kg (bmi23)og mit spørgsmål er så. Hvad skal jeg gøre? Jeg vil have hjælp! Vi har ikke pengene så vi må gå den offentlige vej som vi har gjort. Men kan det virkelig være rigtigt at et time hver femte uge er alt jeg kan få? ps. hverken min læge eller mor ved at jeg faster eller kaster op. Håber meget på snareligt svar, er virkelig ude og skide eller hvad man skal sige..

Svar: 

Hej med dig..

Det er rigtig godt du søger hjælp herinde, fordi jeg kan godt høre på dig, at det er rigtig svært lige nu. Men jeg synes det er så godt, at du er klar over det, fordi det er nødvendigt for at du kan få det bedre.

For at du kan få den bedste hjælp her i Cyberhus, så har jeg sendt dit spørgsmål ove til brevkassen "Når det gør ondt inderst inde", fordi de ved rigtig meget om hvilke muligheder du har, udover det offentlige.

Men jeg kan fortælle dig, at det kan sagtens være du kan få mere hjælp gennem din læge, men det kræver du er ærlig. Det er din læge der skal vurdere hvor meget hjælp du har brug for og hvis han ikke kender hele sandheden, så kan han heller ikke henvise dig til den hjælp du egentlig har brug for. Så start med at få gjort det..

Jeg vil også foreslå dig at besøge vores chatrådgivning, fordi her sidder der også voksne som kan hjælpe dig fremad.

De bedste hilsner

Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program