barbering

brevkassespørgsmål

barbering

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 4 måneder siden

Hej med jer!! Jeg er en dreng på 15 år, som selvfølelig er i puberteten:P 1)Jeg er ved at få skæg i siderne, overlæben, hagen og halsen. Jeg har et stort problem med at sige til min mor og far " mor og far jeg barbere mig". Det ville jo være 10 gange næmere, for så kan de jo bare købe skum... har i et forslag? 2) jeg har hår på penisen ofcourse jeg er 15 år, jeg barebere mig oven på penisen. Men jeg har også hår på bollerne, hvordan kan jeg få dem væk? jeg er lidt bange for hvis jeg bruger skraper at jeg ... gør det forkert:( MVH 15 årig dreng!!

Svar: 

Hej med dig..

Nu skal du høre..det her med at barbere sig er det mest naturlige i hele verden.:) Både for piger og drenge. Og jeg vil næsten tro din mor og far ved det, netop fordi alle drenge jo begynder at barbere sig.

Så det skal du bare prøve at få sagt så hurtigt som muligt, så du ikke behøver at tænker mere over det.

Omkring det her med at barbere sig på penis og på pungen, så er det helt normalt og ok at bruge skraber. Du skal bare være forsigtig.:) På pungen kan du tage lidt fat, så huden bliver strukket lidt ud, så er det en smule nemmere.

Husk at barbere med hårene, fordi hvis du barberer mod hårene kan det godt give nogle røde knopper og irritere lidt.

Og så er det vigtigt at du først har brugt varmt vand og så putter skum på, fordi så er huden og hårene bløde og nemmere at barbere.

Jeg håber dte var svar nok.

Venlig hilsen

Camilla

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program