Hjælp.......

brevkassespørgsmål

Hjælp.......

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 4 måneder siden

Hej Cyberhus. :-) Jeg er en pige på 14 år, som går med nogen tanker jeg har brug for og få svar på fra andre ind veniner, familie og venner.... - Jeg havde en kæreste for 2 uger siden men jeg slog så op, vi havde været sammen i 5 måneder, og rent ud sagt slog jeg op af kærlighed, for jeg følte ikke den var gengæld fra hans side, og han var en helt anden, han var kold og sur over for mig :-/ nå men jeg slog så op, og vil sige det var ikke på den sødeste måde, jeg havde fået et armbånd af ham, som havde været hans siden han var barn, og det måtte jeg så aflevere tilbage, efter vi havde snakket, og han bare var kold og ligeglad så lagde jeg det på bordet og gik, han kaldte mig tilbage og jeg begyndte og græde, men så gik han... og det skal siges jeg gik med krykker så kunne ikke gå efter ham.. og han skrev så jeg ikke skulle kontakte ham efter, men jeg elsker ham jo stadig, så selvf kontaktede jeg ham, og der gik nogen dage, hvor vi ikke skrev men så fik vi snakket lidt og han blev en hel anden og han blev som dengang vi var sådan rigtig total forelskede kærester, og det er han stadig. og det skal lige siges han er en hel fantastik indvandre dreng, som rigtig mange piger er vild med, og han har mange fans da han synger.... Jeg er stadig vild med ham, men da han er indvandre dreng, har hans forældre forbudt os i og ses, og han må ikke tage ud fra der hvor han bor og vi må jo ikke være ved ham :( så vi kan kun ses uden for og det er så voldsomt svært :( og her idag var vi sammen, og jeg faldte selvf pladask for ham igen, og han var så sød, og virkelig viste han elskede mig, og vi endte så med og kysse osv......... - men jeg gjorde det jo fordi jeg stadig elsker ham, og havde savnet ham, og nu sidder jeg her og ved slet ikke hvad jeg skal gøre... :( vil så gerne ha alt tilbage og det siger han også vi kan, men det bliver ikke som før fx: ( han kan ikke komme hjem til mig, eller tage til byen, han kan ikke vise vi er kærester mere altså vi skal gemme os. også må ingen vide vi er kærester) - det er så fandens svært :(? jeg elsker ham jo,.... hvad kan jeg gøre plzzz svar hurtigt :'(

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå du er usikker på hvad du skal gøre nu. Og det lyder til at I har været igennem en del. Først var i kærester og havde det rigtig dejligt, så følte du ikke at han gengældte din kærlighed og I gik fra hinanden igen, men så fandt I sammen igen...på en måde i hvert fald.

Og din kærlighed til ham virker til at have været stærk hele vejen igennem. Men nu er det faktisk svært for jer at være sammen på grund af hans familie.

Det er rigtig hårdt ikke at kunne være rigtig sammen, når man elsker hinanden og det er en svær situation I er i.

Din kæreste og hans familie har en anden kultur, når det kommer til kærlighed og parforhold. Og det kan du nok ikke lige lave om på og jeg kan godt forstå hvis du ikke synes det er godt nok at møde i hemmelighed og aldrig at kunne være sammen med jeres fælles venner, eller besøge hinanden.

Din kæreste har fortalt dig hvordan det er med familien og hvad han kan tilbyde dig. Så selvom det lyder hårdt, så tror jeg du må finde ud af med dig selv, om det er godt nok for dig. det er det han kan tilbyde dig lige nu.

Det kan godt være at tingene kan ændre sig når han bliver ældre, og det kan også være det ikke ændrer sig.

Derfor synes jeg du skal tage en snak med ham om hvordan du har det med Jeres forhold nu og hvad du tænker om fremtiden. Og så høre på hvad han siger. Så kan du mærke efter nede i maven og finde ud af om det er nok for dig eller om du bliver nød til at stoppe forholdet.

Det er ikke en nem beslutning og jeg synes det er super, at du spørger en voksen herinde i Cyberhus. Jeg synes også det kunne være en ide at snakke med en anden voksen. Måske kender du en sød voksen i din ungdomsklub, din mor og far eller en lærer. Du kan også logge på chatten her i Cyberhus.

ÆDet vigtige er at du lige får vedt det med et par stykker, så du føler dig sikker på at du tager den rigtige beslutning.

De bedste hilsner

Camilla

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program